Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SALVEAZA O VIATA. AJUTA UN COPIL SA SE BUCURE DE MAMA LUI

ro

01 Jul, 2013 19:17 1162 Marime text
Mihaela Blaga este o tanara de 35 de ani, din Harsova, pentru care suferinta pare ca nu se mai termina.
 
Povestea Mihaelei, mamica unui baietel minunat de doar 8 ani si sotia unui om cum rar intalnesti, a inceput acum aproximativ 5 ani, cand dupa doua operatii la sani a suportat o noua interventie chirurgicala la cap, suferind de o tumoare cerebrala. Rezultatele operatiei insa nu au fost excelente motiv pentru care a fost obligata sa mearga la o clina in Turcia unde timp de 6 saptamanii a facut radioterapie. Ulterior, timp de 5 ani de zile a urmat un tratament medicamentos, anual mergand la control. Rezultatele analizelor mergeau spre vindecare, urmand ca la sfarsitul acestor 5 ani de tratament si spitale sa fie complet recuperata.
 
   Anul acesta s-au implinit 5 ani insa, necazul a continuat. In urma unei vizite la un spital din Turcia, unde a ajuns la urgenta din cauza unor crize foarte puternice. Drama Mihaelei se repeta ca un cosmar din care ar vrea sa se trezeasca. Tumorile au recidivat , urmand sa fie operata saptamana viitoare.
   Pentru a putea lupta in continuare Mihaela are nevoie de sprijinul si sustinerea noastra morala si financiara, deoarece costurile urmatoarelor interventii sunt uriase pentru o familie care supravietuieste dintr-un singur salariu.

Pentru aceasta a doua operatie la cap, Mihaela are nevoie de 35 000 de euro. Post operatie, urmeaza sa faca iar radioterapie.
 
Timpul foarte scurt si banii neprietenosi au agravat situatia. De aceea, am demarat o campanie umanitara- "Salveaza o mama. Ajuta un copil sa se bucure de mama lui", apeland la ajutorul prietenilor si oamenilor cu suflet mare., in speranta ca impreuna vom invinge boala si vom reusi sa oprim in loc timpul pentru a strange banutii de care avem nevoie.
 
S-au alaturat campaniei cativa artisti. Despre implicarea lor voi reveni in scurt timp cu informatii.
 
Beneficiem si de sprijinul Fundatiei M.A.M.E, carora le multumim pe aceasta cale pentru toata implicarea de care au dat dovada.
 
NR. CONTURILOR IN CARE PUTETI FACE DONATII: 
 
IN RON:
RO 29 BRDE 140 SV 43019711400 RON deschis la BRD BANK - titular BLAGA STANCEL

RO 57 RZBR 0000060003770242 RON deschis la RAIFFEISEN BANK - titular BLAGA MIHAELA

IN EURO:
RO 55 BRDE 140 SV 23479511400 EURO / COD SWIFT BRDE RO BU XXX (pentru transferuri bancare) - titular BLAGA STANCEL

Pentru mai multe informatii puteti accesa pagina de facebook a Mihaelei https://www.facebook.com/salveaza sau puteti suna la numarul de telefon 0741 266 535, Lacramioara Panait.
 
Va multumesc,
Lacramioara P.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii