Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:50 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două concerte Celelalte Cuvinte, amânate din cauza gripei

ro

24 Nov, 2011 18:01 713 Marime text

Trupa Celelalte Cuvinte urma să susţină în acest weekend concerte la Buzău şi la Iaşi, în cadrul turneului "Celelalte Cuvinte - 30 de ani". Din păcate, cele două concerte se amână.

Starea de sănătate a basistului Marcel Breazu nu permite realizarea acestora. Marcel Breazu suferă de o viroză respiratorie severă. "Am aşteptat până în ultima clipă, sperând ca starea de sănătate a lui Marcel se va îmbunătăţi" - spune Călin Pop. "În 30 de ani nu am anulat niciun concert. Cu regret, suntem nevoiţi să o facem de această dată. Ne cerem scuze faţă de publicul care ne aştepta."

Concertele au fost reprogramate pentru 27 ianuarie Iaşi, respectiv 28 ianuarie, Buzău.

Biletele cumpârate în avans rămân valabile pentru 27 şi 28 ianuarie. În cazul în care cei care şi-au procurat bilete doresc să-şi recupereze contravaloarea lor, o pot face de la punctele de vânzare de unde le-au procurat.

Turneul "Celelalte Cuvinte - 30 de ani" va fi reluat săptămâna viitoare la Braşov (2 decembrie, Sala Reduta) şi la Târgovişte (3 decembrie, Club La Scriitori) şi se va încheia pe 8 decembrie, la Sala Palatului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii