Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi de poliţiştii Secţiei 6 Rurale Cernavodă pentru tentativă la furt calificat

ro

23 Sep, 2013 13:45 913 Marime text
La data de 23.09.2013, ora 03.00, poliţiştii Secţiei 6 Rurale Cernavodă au fost sesizaţi de către IJJ Constanţa, cu privire la faptul că, o patrulă de jandarmi a depistat în extravilanul localităţii Saligny, două persoane, care încercau să sustragă produs petrolier din conducte.
Deplasaţi operativ la faţa locului, oamenii legii i-au identificat pe S. FLORIN, de 26 ani şi R. ADRIAN de 32 ani, ambii din comuna Poarta Albă. Aceştia fuseseră depistaţi de patrula de jandarmi în timp ce se deplasau cu un autoturism de teren, înmatriculat în alt stat.
          Pentru oprirea lor au fost trase în plan vertical, mai multe focuri de armă de către jandarmi, nefiind înregistrate victime sau pagube materiale.
În interiorul autoturismului, au fost identificate mai multe instalaţii artizanale pentru sustragerea produselor petroliere precum şi un rezervor, improvizat, cu o capacitate de aproximativ 2 tone, gol.
            Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 6 Rurale Cernavodă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat, urmând a fi făcute propuneri legale corespunzătoare prin unitatea de Parchet competentă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii