Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbare concert ARASH Marea distracție va avea loc pe 24 noiembrie la Sala Polivalentă din capitală

ro

01 Jul, 2015 15:35 819 Marime text
Scenă de mari dimensiuni, un spectacol fabulos de lumini, efecte grafice speciale și sound-ul adecvat unui party de excepție îi așteaptă pe toți pasionații de muzică dance care vor alege să fie prezenți la concertul celebrului cântăreț ARASH, programat pentru toamna acestui an.
Pentru a amplifica marea distracție, organizatorii evenimentului împreună cu managementul artistului au decis ca întâlnirea lui ARASH cu publicul din România să se petreacă într-o locație  mult mai spatioasă și, în același timp, potrivită acestui tip de concert.
Astfel, pe 24 noiembrie, începând cu ora 20.00, ARASH va urca pe scena Sălii Polivalente din București, alături de band-ul său dar și de invitați surpriză. Timp de două ore, cei prezenți vor avea parte  de maratonul dance al celor mai ascultate hituri ale momentului, precum: ”Broken Angel”, ”One love”, ”She makes me go”, ”Temptation” , ”Chori Chori” sau ”Boro Boro”.
BILETE
Toți admiratorii artistului trebuie să știe că biletele achiziționate până la acest moment își păstrează valabilitatea și au fost relocate pe noua schemă a Sălii Polivalente.
În continuare, biletele au prețuri cuprinse între 110 de lei și 245 de lei pentru categoria Golden VIP și se găsesc în următoarele locații: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturești și Humanitas.
Cei ce doresc să comande biletele online, pot accesa platforma agentiei de ticketing www.eventim.ro:  http://www.eventim.ro/ro/bilete/arash-bucuresti-sala-palatului-780069/performance.html
Scurta biografie Arash:
În istoria antică persană, Arash a fost un erou care a salvat viețile a mai multor mii de oameni.
Arash Labaf s-a născut la 23 aprilie 1977, în Teheran, Iran.
La vârsta de 10 ani, el și familia lui s-au mutat în Malmo, Suedia, unde locuieste și în prezent.
După absolvirea colegiului, a început să compună muzică. În 2004, lansează single-ul ”Boro, Boro”, ce a fost number one timp de 4 săptămâni la rând în topurile din Suedia. În următorii doi ani, numele și muzica lui au devenit cunoscute la nivel internațional, susținând concerte în Europa și Statele Unite.
A concertat în fața a 100.000 spectatori, în Kazakhstan și 120.000, în Polonia.
În 2013, Arash a lansat împreună cu Sean Paul piesa ”She makes me go”, iar lista numelor mari din muzica internațională este completată de cel al lui Shaggy și al lui Lumidee.
În palmares, are 28 de single-uri lansate, trei albume de studio și 18 videoclipuri.
Arash a cucerit topurile din Rusia, Ucraina, Grecia, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Georgia, Armenia, Azerbaijan, Serbia, Slovacia, România, SUA.
De asemenea, și-a făcut debutul și în cinematografie, jucând alături de Monica Bellucci în ”Rhino Season”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii