Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Gala Premiilor UNITER

ro

19 Jan, 2016 16:20 1673 Marime text
Gala Premiilor UNITER este unul dintre cele mai importante - si asteptate de catre membrii breslei - programe ale Uniunii, initiat si coordonat de Ion Caramitru, presedintele UNITER.

          Evenimentul se desfasoara anual, incepand din 1991  si acorda distinctiile Uniunii pentru fiecare an calendaristic incheiat. Decernarea premiilor se face dupa principiul nominalizarilor stabilite de un juriu de selectie. Dintre aceste nominalizari, un alt juriu decide in seara Galei, prin vot secret, castigatorul fiecarui premiu.

          Juriul de nominalizari pentru editia a 24-a a Galei  UNITER este formata din criticii de teatru Doina Papp, Claudiu Groza si Cristina Rusiecki.
          Sambata 23 ianuarie este o zi importanta pentru Teatrul de Stat Constanta: juriul  de nominalizari , al Galei Premiilor UNITER va sosi la Constanta pentru a viziona spectacolul "Visul unei nopti de vara" dupa W.Shakespeare, in regia lui Marcel Top.
          Publicul este invitat  sa fie intr-un numar cat mai mare, alaturi de artistii constanteni, in seara spectacolului, Visul unei nopti de vara, sambata, 23 ianuarie 2016, ora 19.00.
          
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii