Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Majorare de capital cu 20 milioane de lei pentru Euroins România

ro

18 Sep, 2013 13:02 1273 Marime text
Euroins Insurance Group, acţionarul majoritar al Euroins România, a decis ca în data de 21 octombrie să organizeze o întâlnire extraordinară a acţionarilor, având pe agenda de discuţii majorarea capitalului Euroins România cu 20 de milioane de lei.

Aceasta va fi cea de-a şaptea majorare de capital operată din 2007, când Euroins Insurance Group a preluat compania, valoarea totală a majorărilor de capital ajungând la 90 milioane de lei.

„Decizia de a majora capitalul Euroins România reflectă strategia pe termen lung a acţionarilor companiei. În condiţiile creşterii volumului de vânzări, trebuie respectate şi cerinţele referitoare la capitalul societăţii. Compania este hotărâtă să îşi întărească activitatea pe segmentul RCA, să îşi dezvolte în continuare portofoliul non-auto şi să îşi consolideze poziţia între liderii pieţei de asigurări din România”, a declarat Kiril Boshov, Chairman of the Board of Directors, Euroins Insurance Group.
***
Despre EUROINS România
EUROINS România a crescut şi s-a dezvoltat de-a lungul timpului, adăugând constant valoare produselor oferite, abordării strategiei de vânzare, conceptului de servisare a clienţilor, reuşind să creeze şi să livreze sprijin în preluarea riscului şi oferirea unor produse de asigurare complete. Cei peste 1.000.000 de clienţi, peste 500 de angajaţi şi peste 4.500 de agenţi colaboratori conturează imaginea a ceea ce înseamnă acum EUROINS România.
  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii