Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:54 11 12 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Viosil Instalconstruct SRL face reparații la centralele termice ale CFR SA sucursala CF Constanța (document)

ro

25 Nov, 2015 23:56 1726 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Națională de Căi Ferate„CFR” SA, a atribuit prin negociere fără anunț de participare – încheierea unui accord cadru - contractul „Exploatare, întreținere, reparații tehnice curente la centrale termice C-ța Oraș, Cl.Sud, Sl.Veche”, cu locul principal de prestare pe raza Sucursalei Regionale CF Constanța, unde criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fost Viosil Instalconstruct SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 366.389,76 lei, fără TVA, iar valoarea totală finală de 362.207,04 lei, fără TVA.
 
Cine este Viosil Instalconstruct SRL:
 
Viosil Instalconstruct SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 5, pe strada Cozieni, numărul 33, are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, iar activitățile principale sunt lucrările de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat.
 
Asociații firmei sunt: Teodor Nicolae și Sebastian Florian Ilie, fiecare deținând câte jumătate de aportul la capital și având și funcția de administrator.

Ti-a placut articolul?

Comentarii