Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sindserv SA şi Adrem Invest SRL au câştigat o licitaţie organizată de Enel Muntenia (document)

ro

02 Sep, 2014 00:00 8845 Marime text
În urma unei licitaţii electronice, în data de 1 august, Enel Distribuţie Muntenia SA a atribuit contractul „Servicii de verificare cu terţii a grupurilor de măsurare la JT, în montaj direct, la consumatorii casnici şi agenţii economici“ societăţilor Sindserv SA şi Adrem Invest SRL. Valoarea contractului este de 2.880.000 de lei, fără TVA. Se poate spune că Enel a economisit o sumă importantă de bani, valoarea iniţială a estimării contractului fiind de 5.616.000 de lei.

Contractul prevede ca firmele să presteze servicii de arhitectură, servicii de inginerie şi servicii integrate de inginerie, servicii de amenajare urbană şi servicii de arhitectură peisagistică, servicii conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică, servicii de testare şi analiză tehnică. Locul principal de prestare vor fi controale în teren, la punctele de consum situate pe teritoriul mai multor judeţe: Bucureşti, Ilfov, Giurgiu, Arad, Timiş, Caraş Severin, Hunedoara, Constanţa, Tulcea, Ialomiţa şi Călăraşi. Vor fi efectuate controale în vederea depistării intervenţiilor neautorizate de energie electrică pentru Enel Distribuţie Muntenia, Enel Distribuţie Banat şi Enel Distribuţie Dobrogea.

Cine sunt societăţile care vor executa controale

Societatea Sindserv SA a fost fondată pe 6 februarie 2002 de liderii sindicali ai federaţiilor Univers şi Energia Mileniului III. Fondatorii au fost disponibilizaţi de la Electrica şi au preluat de la aceasta, în baza unui protocol, serviciul de citire a contoarelor electrice, cu tot cu angajaţii respectivi. Potrivit Registrului Comerţului, acţionarii principali sunt Federaţia Naţională a Sindicatelor din Electricitate Univers şi Florin Marcu. Persoanele împuternicite care au calitatea de administrator sunt Eugen Căpităneanu, Petrică Pohrib, Tudor Marin, Gheorghe Nedelea, Gheorghe Căpăţână, Nicolae Buzea. Directorul general este Florin Marcu, iar activitatea principală este caracterizată de „alte activităţi de servicii suport pentru întreprinderi“.

Societatea bucureşteană Adrem Invest SRL a fost înfiinţată pe data de 31 ianuarie 2006. Conform Registrului Comerţului, asociatul unic este ABBC Bro Group BV, cu sediul social în Olanda, Amsterdam. Persoanele împuternicite sunt Vlad Ermil Bodea, Dan - Florin Ciobanu şi Delia Vasilica Hempel. Potrivit codificării CAEN, societatea se ocupă cu „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.

În ediţia online a publicaţiei ZIUA de Constanţa, puteţi vizualiza anunţul de atribuire a contractului la care facem referire în articolul de faţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii