Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis „Nu vreau să îl văd pe Traian Băsescu premier și nu îl voi pune“

ro

10 Nov, 2014 21:35 1471 Marime text
Candidatul ACL la Președinție, Klaus Iohannis, a declarat în această seară, la Realitatea TV, că nu vrea să îl vadă pe Traian Băsescu premier, așa cum vehiculează adversarii săi politici.

„Nu vreau să îl văd pe Traian Băsescu premier și nu îl voi pune. Poate să stea foarte liniștit domnul pentru că asta stă în pixul președintelui“, a declarat Klaus Iohannis.

„Aceasta este majoritatea în Parlament și o vreme, sper că puțin, dar o vreme va rămâne. Pe mine nu o să mă vedeți să merg la televizor să mă cert cu primul ministru, dacă e să ne certăm, ne certăm fie la Cotroceni, fie la Palatul Victoria până când se ajunge la o concluzie, ceea ce este nevoie la noi, în țara noastră. Este nevoie de a rezolva probleme, nu a de a crea spectacol steril. Iar atunci când voi ajunge președinte, va fi un Guvern cu care voi colabora instituțional, nu voi coabita, evit coabitarea din motivele binecunoscute. Prin acel pact de coabitare noțiunea a fost compromisă și folosită peiorativ. Voi colabora instituțional, nu este nevoie de nicio fițuică semnată între președinte și premier pentru a colabora instituțional. Constituția, legile în vigoare, spun foarte clar cum trebuie să fie asta“, a mai adăugat Klaus Iohannis. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii