Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Paul (ACL) Electoratul Monicăi Macovei va vota Klaus Iohannis

ro

05 Nov, 2014 16:26 2133 Marime text
Prim-vicepreședintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Andreea Paul, este convinsă că electoratul Monicăi Macovei va vota cu candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL), Klaus Iohannis, în turul doi al alegerilor prezidențiale.

„Am convingerea că electoratul Monicăi Macovei, care este foarte educat, urban, care nu poate să fie cumpărat și nici făcut trocuri cu el prin negocieri de culise politice, va ieși la vot în turul doi și va vota Klaus Iohannis. N-am niciun dubiu din acest punct de vedere. Am stat de vorbă cu foarte mulți votanți ai Monicăi Macovei, e adevărat pe rețelele de socializare, și am convingerea că pulsul este pozitiv și că vor susține un candidat al dreptei. Nici n-ar avea cum să susțină un candidat al baronilor locali“, a declarat Andreea Paul, astăzi, într-o conferință de presă.

Parlamentarul susține că Partidul Mișcarea Populară (PMP) și Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) îl vor susține pe Iohannis, deoarece ambele formațiuni fac parte din Partidul Popular European (PPE).

Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii