Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sin Summer” Formaţii româneşti, în acest weekend, la Goblin Vama Veche

ro

01 Aug, 2014 15:59 2362 Marime text
În seara aceasta, într-un cadru relaxat, la Goblin Vama Veche, devenit un punct de referinţă pe plajă, vor avea loc concerte live. Astfel, de la ora 21.00, în cadrul evenimentului „Sin Summer”, vor concerta Subcarpaţi, Gojira şi Planet H, în timp ce sâmbătă, 2 august, toţi cei prezenţi se vor întâlni cu Robin and the Backstabbers şi Byron.
 
Subcarpați este un manifest muzical, demarat în anul 2010 de solistul trupei Şuie Paparude. Genul muzical adoptat este descris drept folclor contemporan sau folclor underground şi constă în general în reinterpretări ale unor piese din folclorul românesc pe ritmuri moderne.
 
Gojira, George Andreescu, pe numele lui adevărat, activează din anul 2005 pe scena muzicală electro-techno-pop autohtonă, fiind renumit pentru mixurile sale de bass, îmbinate cu ritmuri breakbeat şi dubstep. Planet H, Paul Opriş, un muzician şi producător din Cluj-Napoca, este cunoscut pentru remixurile dubstep pe care le-a realizat pentru piesele „Varză” (Viţa de Vie), „Ne Place” (ROA), „Coboară-mă în Rai” (Coma).
 
Robin and the Backstabbers este o formaţie românească de pop melodramatic, înfiinţată în anul 2010. Trupa este formată din Andrei Robin Proca (voce, chitară), Florentin Vasile (chitară), Vlad Feneşan (chitară bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (tobe) şi Andrei Fântână (clape, saxofon, acordeon, chitară, muzicuţă).
 
Byron este o trupă de rock alternativ/progresiv din Bucureşti, înfiinţată în 2006, cu influenţe diverse, de la King Crimson, în perioada „Thrak", până la Peter Gabriel, David Bowie, Tori Amos sau Porcupine Tree.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii