Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Idolul şi Ion Anapoda" la Casa de Cultură a Sindicatelor

ro

14 Mar, 2013 20:03 2846 Marime text
Teatrul Naţional Bucureşti prezintă la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa piesa Idolul şi Ion Anapoda.
Realizată în 1991 de regizorul Constantin Dicu (ilustraţia muzicală - Dani Constantin, texte de Octavian Sava), piesa se bucură de o distribuţie de referinţă.
Distribuţia: Ileana Stana Ionescu, Ileana Olteanu/Cesonia Postelnicu/Irina Cojar, Dan Puric, Silviu Biris, Alexandru Hasnas, Afrodita Androne/Erika Baiesu.

Spectacolul este programat pentru luni, 18 martie, de la ora 19.00.

„Idolul şi Ion Anapoda" este o piesă despre o temă actuală şi universal valabilă - doi bărbaţi iubesc aceeaşi fată. De aici porneşte comedia tristă despre o lume în care normalitatea devine, la întâlnirea cu ceilalţi, anormalitate. În căutarea fericirii, înţelegerii şi a sufletului pereche Ion Anapoda, foloseşte iubirea, generozitatea şi încrederea în valorile morale. El pare anapoda într-o lume în care termeni ca prietenia, dialogul sau devotamentul şi-au pierdut încărcătura reală. Bărbatul va trai drama izolării şi ignorării de către ceilalţi şi astfel o va descoperi pe Frosa. La fel de „invizibilă”, fata vede în Ion sufletul pereche. Din fericire, în piesa dramaturgului interbelic cuplul îşi va rezolva problemele prin dragoste.

Preţ bilet: 100 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii