Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenda celor mai tari concerte ale weekend-ului 7 - 9 august (galerie foto)

ro

07 Aug, 2015 00:00 4527 Marime text
Ultima lună a verii aduce evenimente de excepție pe scenele din staţiunile Mamaia, Vama Veche şi Jupiter. În weekend-ul 7 - 9 august, vor susţine concerte cei mai importanţi artişti ai momentului, printre aceştia numărându-se Loredana Groza, Delia şi Smiley. Programul este variat: petreceri, spectacole de stand-up comedy şi proiecţii de film.

Vineri, 7 august. Concerte cu Mandinga, Alex Velea, El Nino, Şuie Paparude

Cei prezenţi vineri seară în Le GaGa vor dansa pe ritmurile de salsa, merengue, latino şi cumbia ale formaţiei Mandinga. Înfiinţată în 2002, formaţia a lansat hit-uri precum „Zaleilah”, „Papi Chulo”, „Goochi”, „La vita e bella”.
 
Pe 7 august, Bellagio Club Mamaia organizează o nouă seară de distracţii pentru constănţeni şi turişti. Prin urmare, va fi organizată petrecerea „Pink Panther Dancer”. Seara va fi animată, începând cu ora 23.00, de DJ Johnny W şi MC Paolo. EGO Club Mamaia continuă sezonul estival 2015 cu invitaţi de marcă. Aşadar, vineri seară, tot de la ora 23.00, DJ Da Phonk, originar din Amsterdam, va fi prezent în EGO.
 
Vineri seară, revine pe litoralul românesc unul dintre artiştii preferaţi de tineri. Este vorba de Alex Velea, un cântăreţ de muzică dance, care şi-a descoperit pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă. Concertul este programat la Princess Summer Club, iar intrarea este liberă.
 
În clubul Heaven’s Hell din Constanţa, vineri seară, revine El Nino, într-un concert intitulat „Onoarea înainte de toate”. Evenimentul este programat începând cu ora 22.00. Samurai va fi şi el prezent în calitate de invitat special. De warm-up şi de after party se va ocupa DJ Kronk. Intrarea, ca de obicei, este liberă.
 
În această seară, începând cu ora 21.00, cei prezenţi în localul La Historia de Argentina vor petrece o seară în compania maestrului Jean Tița, care a îmbogățit sufletele melomanilor prin îndemânarea cu care însuflețeşte instrumentul său favorit, vioara. Şi aici, intrarea este liberă.
 
Comunitatea Flacăra Speranţei anunţă un concert în aer liber care va avea loc tot pe 7 august, în Parcul Tăbăcărie, zona Tomis Nord. Recitalul, programat începând cu ora 18.30, va fi susţinut de formaţia Not an Idol, din Republica Moldova. Intrarea la concert este, de asemenea, liberă.
 
În serile de 7 şi 8 august, atmosfera se încinge la Goblin Mamaia Nord, la o nouă ediţie a petrecerii „Take me to the beach!”. Distracţia va fi asigurată de DJ Evilmust (vineri seară) şi de Ivanna (sâmbătă seară). Intrarea este liberă, ca de obicei. Totodată, în perioada 7 - 9 august, Izhevski, Mano & Azteca şi Alin Dobrikan vor întreţine atmosfera la Kudos Beach Club.
 
Unul dintre participanţii X Factor, Alex Florea, va susţine un concert în această seară, începând cu ora 20.30, la hotel Bavaria Blue. Localul Cuba Bar & Club întâmpină weekend-ul cu un spectacol de stand-up comedy. Protagoniştii sunt comedianţii Bogdan Nistor şi Adi Bobo, evenimentul fiind programat tot în această seară, de la ora 21.30.
 
În fiecare vineri, la Doors Beach, au loc proiecţii de film pentru constănţeni şi turişti. Pentru 7 august, organizatorii propun filmul „Love and Death”, lansat în 1975. Când armata franceză ajunge la Moscova, Boris consideră că războiul s-ar putea încheia, numai că soţia lui e de altă părere: ea hotărăşte că trebuie să-l omoare pe Napoleon.
 
Vineri şi sâmbătă, 7 - 8 august, va avea loc evenimentul „Sunset Festival” în Vama Veche. În prima zi a festivalului, distracţia va fi asigurată de Kosta, Sonicvibe, D-Laid, Breky, Zabriskie şi Gabriel. Trupa CTC, formată din DOC, Deliric şi Vlad Dobrescu, va fi headline-ul zilei de sâmbătă, fiind urmată de Macanache şi DJ Oldskull, prezenţi şi ei în cea de-a doua şi ultima seară a festivalului.
 
Şi formaţia Byron, înfiinţată în 2006, revine pe litoralul românesc. Trupa va concerta la Vama Veche, în localul Papa la Şoni, vineri seară, de la ora 23.00. Tot în Vama Veche, dar la Pura Vida Beach Bar, Navi, acompaniată de chitaristul Mihail Doman, prezintă un nou concept de show live în care vocea și chitara au rolurile principale. Artista concertează pe 6, 7 şi 8 august, de la ora 20.30. Toate evenimentele sunt cu intrare liberă.
 
De asemenea, în această seară, dar de la ora 21.00, formaţia Şuie Paparude revine la Goblin Vama Veche. „Și pentru că tot vineri este și ziua de naștere a lui AFO, combinăm cele două evenimente și, în aceeași seară, îl sărbătorim cum se cuvine”, precizează organizatorii, pe pagina oficială a evenimentului. Un bilet costă 15 lei.
 
Jazz Book vă invită la primul său festival organizat în Vama Veche, prin care propune două weekend-uri de muzică live. În primul weekend, 7 şi 8 august, Three for Helen, trupa Javra, DJ Vasile şi DJ Omul Tzuc vor rupe groove-ul cu neo-soul, hip-hop, r&b, jazz, potrivit organizatorilor. În cel de-al doilea weekend, pe 14, 15 şi 16 august, vor fi prezenţi Alexandru Arcuş (vineri), Bucharest Jazz Orchestra (sâmbătă), Balako, care vă vor face să dansaţi pe ritmuri cubaneze şi româneşti (duminică). Concertele şi petrecerile vor avea loc La Pescărie, în Vama Veche, iar intrarea este liberă.
 
În acest weekend, localul La Barbă Neagră din Vama Veche va găzdui două spectacole de stand-up comedy, susţinute de unul dintre cei mai cunoscuţi comedianţi din România, Micutzu. Comediantul va aduce zâmbete timp de două seri, respectiv vineri şi sâmbătă, 7 şi 8 august, începând cu ora 21.30. În deschidere, pe scenă va urca un alt comediant, Toni. Cele două spectacole se desfăşoară în sistemul suport artist (20 de lei).
 
Pentru weekend-ul 7 - 9 august, Molotov din Vama Veche a pregătit o sesiune de „cântări şi încântări”, potrivit organizatorilor: „Tot ce ai de făcut este să-ți lași grijile la intrare și să te pierzi în misterul sunetelor mării și al muzicii bune”. Dacă în această seară atmosfera va fi întreţinută de Direkt şi Tibbs, sâmbătă vor fi prezenţi Cătălin şi Vlad. Intrarea este liberă.
 
De asemenea, tot în weekend-ul 7 - 9 august şi tot în Vama Veche, se va auzi muzica anilor '70, '80 şi '90. Prin urmare, în localul Acolo va avea loc un maraton muzical în compania lui DJ Sile. Plaja de Carte din Vama Veche găzduieşte o dublă lansare de carte, astăzi, de la ora 17.00. Protagonista evenimentului este Corina Ozon, care va prezenta volumele „Zilele amanților” şi „Nopţile amanţilor”. De partea muzicală se va ocupa Andra Ozon.
 
Pentru al doilea an consecutiv la Teatrul de Vară Jupiter, băieții de la Bosquito promit o atmosferă de zile mari în următorul lor concert din stagiunea 2015, care va avea loc chiar în această seară, de la ora 21.00. Biletele costă 30 de lei şi se pot achiziţiona de la Casieria Teatrului de Vară Jupiter, începând cu ora 16.00, sau online, de pe www.evenimentelitoral.ro.

Sâmbătă, 8 august. Artişti români şi internaţionali

Mâine seară, pe scena clubului EGO din staţiunea Mamaia va concerta una dintre cele mai căutate artiste ale momentului. Este vorba de Delia, al cărei hit „Da, mamă” a stârnit numeroase discuţii, stabilind un record de vizualizări pe YouTube pentru România. În cadrul evenimentului, vor fi prezenţi DJ Yam-Eel şi MC Jimmy Dub.
 
Sâmbătă seară, celebra cântăreaţă Nyanda va fi prezentă pentru un concert inedit în Club Bellagio Mamaia. Artista şi-a început cariera muzicală în 2006, ca membră a formaţiei de pop-reggae Brick & Lace, unde, alături de Akon, a lansat hit-ul „Love is Wicked”. Biletele se pot procura în seara evenimentului, de la intrare.
 
Tot pe 8 august, începând cu ora 23.30, Fratelli Lounge & Club din Mamaia organizează o petrecere inedită cu un invitat de marcă. Este vorba de DJ Pro Zeiko, originar din Germania. A primit de trei ori titlul de DJ World Champion. Minorii nu au acces la acest eveniment.
 
Heaven’s Hell din Constanţa va fi gazda unei noi ediţii a petrecerii „We love music”. Evenimentul este programat sâmbătă, de la ora 22.00. Responsabil cu muzica este, ca de obicei, DJ Kronk. Cei prezenţi în Heaven’s Hell vor dansa pe ritmuri de reggae, hip-hop, r’n’b, trap, dancehall, rock sau dubstep, „toate asezonate cu shot-uri, long-drink-uri şi mult chef de distracţie”, după cum se precizează pe pagina oficială a evenimentului. Intrarea este liberă.
 
DJ George Iordan este responsabil cu distracţia în cadrul petrecerii „Saturday Summer Night”, organizată în Crema Summer Club, tot pe 8 august. Începând cu ora 21.00, localul La Historia de Argentina organizează o seară cu acorduri calde, alături de Gabriel Popescu (clape) şi Camelia Tudor (voce). Intrarea este liberă.
 
În fiecare an, pe 8 august, hotel Vega din staţiunea Mamaia organizează o petrecere spectaculoasă. Printre artiştii care au participat la evenimentul aniversar al hotelului în anii trecuţi se numără Holograf şi Direcţia 5, iar dintre artiştii internaţionali, au susţinut concerte Anna Vissi şi Shontelle. În acest an, Smiley şi Loredana Groza, doi dintre artiştii momentului, vor susţine un concert pentru oaspeţii hotelului Vega. Trupa de acrobaţie Sensation Mix va efectua câteva momente spectaculoase de jonglerie cu lumini şi foc, precum şi un moment unic de acrobaţie cu cercuri la înălţime, deasupra piscinei hotelului.
 
Pe 8 august, plaja de la Oha o să vibreze pe mix-urile lui Krafty Kuts. Premiat de multe ori, Krafty Kuts este o legendă a muzicii electronice. „Încarcă-ţi bine bateriile, pregăteşte-te pentru cea mai antenantă muzică pe care ai auzit-o vreodată şi vino în sufrageria de pe plajă, la cel mai energic gathering de la Oha Beach”, îi îndeamnă organizatorii pe constănţeni şi turişti. De asemenea, pe 8 august, vor fi prezenţi Krafty Kuts, Alt Om şi K-lu. Intrarea costă 20 de lei.
 
Trupa A-Chord prezintă spectacolul „Zile de vară” în această sâmbătă, de la ora 22.30, la Open Stage, din Vama Veche. Formaţia va susţine un concert live. Voltaj, trupa care a reprezentat România la Eurovision anul acesta, se va afla într-un turneu național, intitulat „Din toată inima”. Primul concert este programat în parcarea magazinului Kaufland din Năvodari, sâmbătă seară. Turneul naţional se va încheia pe 16 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Duminică, 9 august. Concerte în Vama Veche 

Cei prezenţi în Vama Veche duminică seară îi vor putea asculta pe membrii formaţiei SKA-NK în localul Papa la Şoni. Prezentă pentru prima oară în Vamă, formaţia va concerta de la ora 23.00.
 
Duminică dimineaţă, începând cu ora 5.30, în Goblin, tot din Vama Veche, vor concerta Les Elephants Bizarres, o trupă formată din Ştefan (solist vocal), Mihai Marin (bas), Nae (synth), Claudiu (tobe), Sofian (sax şi backing vocal), Jeanov (chitară şi backing vocal) şi Ati de Chile (percutions). Intrarea este liberă. „Răsăritul îl petrecem împreună!”, spun organizatorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii