Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce avere debutează în CJ Constanţa Liberalul Florin Cristian Zahariuc investeşte în terenuri (document)

ro

16 Aug, 2016 00:00 4282 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Scrutinul din 5 iunie a adus modificări în structura Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), unii dintre aleşi fiind la prima experienţă de acest gen. A trecut ceva timp de la constituirea CJC (22 iunie anul curent), iar la această dată pe site-ul instituţiei sunt postate, în sfârşit, toate declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese ale consilierilor judeţeni. Printre noile apariţii în CJC se numără şi consilierul judeţean PNL Florin Cristian Zahariuc.

Aflat la început de drum în administraţia publică judeţeană, consilierul judeţean PNL se poate număra printre aleşii cu stare din cadrul CJC. Potrivit declaraţiei de avere, Florin Cristian Zahariuc deţine cinci terenuri intravilane: câte unul în localităţile Parches şi Malcoci din judeţul Tulcea, două în municipiul Constanţa şi unul în comuna Ciorcârlia (judeţul Constanţa). Nici la capitolul clădiri nu stă rău: două apartamente şi un spaţiu comercial în municipiul Constanţa pot constitui un start bun.
 
Din punct de vedere financiar, consilierul judeţean PNL are de achitat un credit bancar în valoare de 54.100 de euro, al cărui termen scadent este tocmai în anul 2041. Conform aceluiaşi document, veniturile realizate de familia Zahariuc în anul fiscal precedent au fost de 158.268 de lei.

Interese doar în domeniul sanitar

Liberalul Florin Cristian Zahariuc este de profesie medic stomatolog. Conform declaraţiei sale de interese, acesta este asociat unic şi administrator la SC Zehn Dental SRL, precum şi asociat şi administrator la Centrul Medical Dr. Zahariuc SRL, ambele cu sediul în municipiul Constanţa.
 
Potrivit documentului, consilierul judeţean liberal este şi trezorierul Colegiului Medicilor Dentişti din Constanţa, iar pe linie politică se pare că preferă doar statutul de simplu membru de partid… cel puţin deocamdată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii