Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 4 iulie 2013

ro

04 Jul, 2013 10:27 2321 Marime text
O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la ceruri, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Noi, soţia, fiica, ginerele şi nepotul, ne luăm rămas bun de la Imbrea Ioan. Nu te vom uita niciodată! Înmormântarea va avea loc astăzi, la ora 12.00, la Cimitirul Municipal Constanţa.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța își exprimă regretul față de încetarea prematură din viață a domnului IOAN IMBREA, ce a deținut în cariera sa de peste 30 de ani ca magistrat–procuror funcțiile de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Suntem alături de familia îndoliată în aceste momente grele. Sincere condoleanțe!

Regretăm profund trecerea la cele veşnice a colegului de facultate şi procuror Imbrea Ioan. Transmitem întreaga noastră compasiune şi condoleanţe familiei. Colegii Facultăţii de Drept Alexandru Ioan Cuza Iaşi promoţia 1973, anunţ redactat de avocat Tilich Liviu.

Suntem alături de familie în aceste clipe grele pricinuite de trecerea în nefiinţă a celui care a fost cumnat şi unchi, Muşat Vasile. Sincere condoleanţe din partea cumnatei Muşat Georgeta, a nepoţilor Andreea, Laurenţiu-Ştefan şi a familiei Vîjîială Marin şi Vîjîială Ileana.

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la ceruri, lăsând în urmă multă durere şi un gol imens. Ne luăm adio de la cel care a fost un soţ şi un fiu iubitor, Muşat Vasile. Nu te vom uita niciodată! Mama Muşat Maria şi soţia Muşat Vasilica. Înmormântarea are loc astăzi, în localitatea Seimeni, la ora 12.00.

Familiile dr. Burungiu Georgeta şi Manoliu Valentin Galati regretă dispariţia comandorului George Herghelegiu şi sunt alături de soţie, dr. Cornelia Herghelegiu, şi de fiică, dr. Simona Iancu.

Regretăm plecarea dintre noi a cumnatului Paul Stere Ciotu şi, împreună cu nepotul lui, suntem alături de Nina şi familia sa şi le adresăm sincere condoleanţe. Familiile Gheorghe şi Ion Iliescu.

Organizaţia Judeţeană Constanţa a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat îşi exprimă regretul profund faţă de plecarea dintre noi a domnului Radu Vasile. Ţărăniştii constănţeni îşi iau adio de la cel care a fost prim-ministru PNŢCD şi secretar general al partidului. Dumnezeu să-l odihnească! Tudorel Chesoi, preşedinte PNŢCD Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii