Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 15 august 2014

ro

15 Aug, 2014 09:33 2429 Marime text
Colegii din cadrul Companiei naţionale „Administraţia Porturilor maritime” SA Constanţa, îşi exprimă regretul profund pentru dispariţia colegului Florentin Eugen Cinatti, un om deosebit, a cărui viaţă a fost prematur curmată de o lungă şi grea suferinţă. Suntem alături de familia îndoliată, căreia îi transmitem sincere condoleanţe! Dumnezeu să îl ierte!
 
Cu durere în suflet şi cu inima frântă, sora Zenovia, cumnatul Sandu şi nepoata Cristina, vă anunţă că a trecut la Domnul, cel ce a fost Ungureanu Emil-Ion. Înmormântarea va avea loc mâine, la ora 13.30, la Cimitirul Municipal Constanţa. Dumnezeu să-l odihnească!
 
Cu adâncă durere în suflet colegii din cadrul Serviciului Infrastructură Sud al CN APM SA Constanţa sunt alături de familia greu încercată prin moartea prematură a lui Florentin Eugen Cinatti, cel care a fost un om excepţional. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
 
Colegii din Serviciul marketing al CN APM SA Constanţa îşi exprima regretul profund pentru dispariţia prematură a colegului lor – economist Florentin Eugen Cinatti, a cărui viaţă a fost nemilos curmată de o lungă şi grea suferinţă. Împărtăşim durerea întregii familii şi a celor care l-au cunoscut cu speranţa că sufletul său bun şi cald îşi va găsi odihna şi pacea veşnică. Dumnezeu să-l ierte!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii