Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 12 iulie 2013

ro

12 Jul, 2013 10:09 2134 Marime text
Familia anunţă cu durere încetarea din viaţă a celui care a fost ing. Trandafirescu Nicolae Ion. Corpul neînsufleţit este depus la Capela Cimitirului Bellu, iar înmormântarea va avea loc mâine, ora 11.00, la Cimitirul Bellu Ortodox din Bucureşti.

Colectivul SC TMUCB SA Sucursala Midia îşi exprimă profundul regret pentru trecerea în nefiinţă a celui care a fost director în perioada 01.01.1977 - 01.02.200, ing. Trandafirescu Ion Nicolae, om cu mare suflet şi personalitate marcantă. Sincere condoleanţe familiei îndurerate!

Compania de Remorcare Maritimă Coremar Constanţa este alături de familia Luca în aceste clipe grele pricinuite de decesul celui ce a fost Mihai Luca, un om deosebit, un prieten şi coleg exemplar. Dumnezeu să-l odihnească!

Deplâng moartea fulgerătoare a celui care a fost un om deosebit şi un bun prieten, Dănescu Barbu. Aşa cum a trăit pentru alţii, la fel şi-a dat viaţa pentru alte vieţi. Natalia.

Decesul lui Barbu Dănescu întristează astăzi întreg corpul profesoral al Universității „Ovidius” din Constanța.
Barbu Dănescu a fost cel care în calitate de reprezentant al județului Constanța în Consiliul Național Provizoriu de Uniune Națională a pledat convingător și insistent pentru înființarea Universității „Ovidius” și demararea anului universitar în martie 1990, la cele două noi facultăți – de Medicină și Științe ale Naturii.
Recunoscându-i aceste merite incontestabile în nașterea Universității „Ovidius”, aducem astăzi la despărțirea de Barbu Dănescu un pios omagiu și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Universitatea „Ovidius” din Constanța, 12 iulie 2013
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii