Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 11 iulie 2013

ro

11 Jul, 2013 10:32 2215 Marime text
Un ultim omagiu colegului nostru, înv. Pavel Gheorghe, dascăl deosebit, de înaltă ţinută morală şi profesională, care a plecat dintre noi Dumnezeu să-l odihnească! Cadrele didactice pensionare de la Şcoala nr. 6 N. Titulescu.

Cu inimile zdrobite de durere, soţia Georgeta şi fiica Diana-Valentina anunţă dispariţia fulgerătoare a celui care a fost Barbu Dănescu, suflet bun şi generos, care s-a stins eroic. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cu imensă durere în suflet, familia Bozdoc este alături de Geta Dănescu în greaua suferinţă pricinuită de dispariţia finului lor, Barbu Dănescu. Regrete eterne!

Regretăm nespus de mult dispariţia dintre noi a celei care a fost Manolache Mariana. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică în împărăţia Sa. Familia Popescu Petre şi Florica.

Familia Calu Daniel şi Camelia este alături de familia Manolache Cristian în aceste clipe grele la trecerea în nefiinţă a celei care a fost Manolache Mariana, mamă. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Un gând de alinare, compasiune şi mângâiere pentru familia Manolache Cristian la cea de grea încercare pricinuită de moartea fulgerătoare şi despărţirea pentru totdeauna de cea care a fost Manolache Mariana. Sincere condoleanţe! Familiile Popescu, Baltariu, Cristocea, Paidos şi Motoc.

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la ceruri, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Noi, soţia, fiica şi fiul, ne luăm rămas bun de la iubitul nostru soţ şi tată, Lucian Lotreanu.

Reperul nostru a păşit în nefiinţă. Cristina Billa, născută Ionescu, bunică, mamă, mătuşă, vreme de 89 de ani ne-a călăuzit către dreptate şi adevăr. Procesiunea va avea loc la Cimitirul Central astăzi, la ora 13.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii