Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 februarie 2017

ro

13 Feb, 2017 00:00 3595 Marime text


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta


Berbec
O saptamana a mersului pe sarma in ce priveste relatiile si parteneriatele profesionale, asa ca e important sa fii atent la dialogurile pe care le porti si sa nu uiti nicio secunda miza pe care o ai, indiferent de context. E clar ca unele tensiuni se pot transforna in conflicte, dar exista si posibilitatea ca acestea sa-ti arate ce relatii merita sa ramana in viata ta acum si ce relatii trebuie sa se rupa. Dispui in continuare de foarte multa energie si poate nu ar fi rau sa faci mai mult sport. In alta ordine de idei, intalnirile si conversatiile cu prietenii sunt de bun augur si iti pot trezi inspiratia de a dezvolta un proiect curajos.

Taur
Inca exista multa tensiune interioara, ca o nevoie puternica si iminenta, de a incheia si incepe, in acelasi timp, ceva. Sau o nevoie de a intelege un context relational, o situatie in privinta careia inca iti scapa multe detalii. Asadar, nu-ti ramane decat sa astepti, intr-o zona de discretie si atentie sporita, sa ti se dezvaluie raspunsurile  la intrebarile nenumarate pe care le ai in ultima vreme. E un moment bun sa te concentrezi asupra carierei si a proiectelor aflate in desfasurare la locul de munca. De asemenea, nu mai ignora semnalele corpului si ai mai multa grija de sanatatea ta.

Gemeni
Multa dinamica in zona prietenilor si a proiectelor, a activitatilor sociale si a ideilor de dezvoltare a vietii tale pe diverse paliere. Se misca foarte rapid lucrurile in aceasta perioada, e posibil sa te consumi mult, sa simti ca nu poti tine pasul cum ai vrea, dar macar inaintezi si simti ca traiesti. Unele relatii vor fi sacrificate pe altarul succesului sau se vor destrama din cauza unor dispute escaladate. Atentie la eventualele accese de gelozie si invidie, sunt destul de paguboase acum. In alta ordine de idei, o saptamana cu multe idei, inspiratie, chef de aventura si chiar schimbari spectaculoase, mai ales in plan amoros si in anturaj.

Rac
Se mentine marcajul semnificativ pe zona carierei, asa ca lupta pentru putere, control si reusita personala, continua. Aceasta saptamana e posibil sa scoata la iveala o serie de temeri si vulnerabilitati, care te ajuta sa-ti dai seama ce te tine pe loc in a obtine ceea ce doresti in plan social si profesional. Va trebui sa echilibrezi viata personala cu cea profesionala si sa te misti in directia potrivita, dozandu-ti bine resursele si efortul. In alta ordine de idei, in aceasta saptamana se pot ivi discutii de bun augur, legate de bani, imprumuturi, impartirea unui profit sa obtinerea unor avantaje.

Leu
Este o saptamana in care orice plan de viitor iti este favorizat. De aici si sfatul de a trece la actiune, lasand deoparte visatul cu ochii deschisi. Ai putea actiona extrem de facil, mai ales ca beneficiezi de sprijinul celor din jur. In orice caz, cu atat de multe planete situate in semne de Foc, ar fi pacat sa ramai "in banca ta", neactionand. In ceea ce priveste latura financiara si felul in care iti investesti banii si iti gestionezi valorile, nu ezita sa apelezi la ajutor specializat daca simti ca nu te descurci.

Fecioara
In ceea ce te priveste, ca nativ al semnului zodiacal al Fecioarei, vestile bune au legatura cu sectorul partenerial; comunicarea cu cei care-ti sunt asociati in afaceri sau cu persoana iubita se imbunatateste din ce in ce mai mult. Prezenta Soarelui in semnul Pestilor, incepand cu 19 martie, poate avea ca efect o decizie importanta cu partenerul de viata. De asemenea, desi este posibil sa fii favorizat in chestiunile legale in care (poate) esti implicat, sfatul este acela de a nu te culca pe o ureche si de a incerca sa fii cu un pas inaintea fiecarei miscari facuta de partea adversa.

Balanta
Parteneriatele revin in atentia ta, de aceasta data obligat fiind sa te ocupi de armonizarea relatiilor pe care le ai - relatii sau parteneriate in care esti implicat avand acelasi raport de putere cu ceilalti. Este posibil ca unele parteneriate sa se rupa in aceste circumstante, mai ales daca "terenul" este propice. Este timpul sa treci la actiune. In schimb, in ceea ce priveste planurile tale de viitor, iti este recomandat sa le pastrezi cat mai secrete. Daca te-ai hotarat sa elimini din viata ta ceea ce nu iti mai este de folos, acum e momentul.

Scorpion
Pot aparea imbunatatiri in ceea ce priveste parteneriatele tale. Mai ales in a doua parte a saptamanii, timp in care oameni care iti sunt de mare ajutor vor aparea in viata ta. Pana atunci, insa, luandu-l in considerare pe Marte, cel care administreaza energiile semnului tau solar si aspectele (in mare parte benefice) pe care le formeaza la inceputul saptamanii, se poate spune ca este posibil sa ai parte de cea mai frumoasa surpriza a vietii tale, in ceea ce priveste cariera ta, locul de munca sau statutul tau social.

Sagetator
Este momentul sa-ti redefinesti limitele, sa stii pe ce plan te situezi, in primul rand vis-a-vis de tine insuti si abia apoi in raport cu ceilalti. E o perioada de redefinire a relatiilor si a valorilor in acest sens. Probabil ca acum vezi niste detalii pe care in trecut le-ai trecut cu vederea. Partea buna este ca ai parghii foarte bune si reusesti sa rezolvi aproape orice, in aceasta saptamana. Orice proiect ai avea, acum trebuie reorganizat. Nu te indoi de tine insuti si fii neinfricat; acestea sunt calitatile de care ai nevoie in aceasta saptamana.

Capricorn
Lumea ta interioara este cea care va "suferi" o schimbare sau care va fi binecuvantata cu noi Haruri Divine. Este momentul sa descoperi un nou mod de a percepe si intelege notiunea de "siguranta". Cu alte cuvinte, se pare ca este timpul sa iti descoperi cea mai buna metoda pentru a fi aplicata in acest caz. Evita, pe cat posobil, certurile sau neintelegerile cu membrii familiei tale, in special cu tatal tau. Evita a-ti achizitiona bunuri imobiliare, cel putin in aceasta saptamana. Este posibil sa iti schimbi resedinta. Si in ceea ce priveste dragostea, poate ca este cazul sa mai astepti putin si sa nu actionezi. Concentreaza-te pe afaceri.

Varsator
Cuvinte de dragoste, incarcate cu energie benefica - de acestea este nevoie pentru a contracara eventualele neintelegeri care pot aparea in mediul tau apropiat. Doar asa vei reusi sa cooperezi din ce in ce mai bine cu cei din jur, in special cu fratii si/sau surorile tale, verii, vecinii s.a.m.d. Convinge-te de veridicitatea sistemului tau de credinte aducandu-l in discutie, ori de cate ori ai ocazia, pe cat posibil purtand acest dialog cu partenerul tau/partenera ta de viata. In acelasi timp, asigura-te ca nu spui vorbe marete, care sa "atarne" mai greu decat iti poti permite; este posibil sa iti para rau, ulterior.

Pesti
In sfarsit, se clarifica multe dintre cele carora nu le-ai gasit sensul pana acum. De indata ce Soarele va accesa energiile semnului tau solar - pe 19 februarie - totul va fi din ce in ce mai evident si solutiile potrivite pentru rezolvarea problemelor tale nu vor inceta sa apara. In cazul in care trebuie sa porti o discutie cu cei care iti sunt superiori, asteapta sa se sfarseasca aceasta saptamana si abia apoi adu acest subiect in discutie. Pregateste-te sa iti vezi partenerul/partenera intr-o noua lumina, deoarece multe lucruri pe care pana acum nu le-ai observat, iti vor fi dezvaluite. Sunt posibile revelatii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii