Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 08 - 14 mai 2017

ro

08 May, 2017 20:17 2955 Marime text

Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
Evenimentele principale ale săptămânii sunt legate de segmentul financiar, secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Se încheie un capitol important, asta însemnând că este posibil să achiți datorii restante, să lămurești aspecte legate de credite, de investiții sau să rezolvi documente financiare aferente unor bunuri patrimoniale. Persoanele alături de care poți fi implicat în evenimente financiare sunt partenerul de viață, rudele sau colegii de muncă. Poate intra în discuție un plan de călătorie sau de studii și de aici să apară cheltuieli. Schimbul de informații, călătoriile, studiile, activitățile cultural-educative vor fi frecvente în a doua parte a săptămânii. Relaxează-te și gândește-te la scopul relțiilor și situațiilor în care ești implicat. Vei fi foarte suprins de ce vei afla pe căi mai puțin convenționale.

Taur
Se vor evidenția mult relațiile parteneriale și colaborările din segmentul profesional. Se conturează un final de capitol fie într-o acțiune comună cu aceste persoane, fie o relație propriu-zisă se încheie pe neașteptate. Recomandabil este să fii prudent, atent la cele spuse de ceilalți și să decizi în consecință. Neînțelegerile din cardul parteneriatelor pornesc de la cheltuielile și veniturile comune. Se pare că tu ești acela care investește prea mult în mofturi personale sau în nevoile celor dragi, afectând cumva relațiile tale parteneriale. Este posibil să permiți celorlalți să folosească unele bunuri personale achizitionate de tine sau să cheltuiască din banii puși deoparte de tine. Monitorizează bugetul veniturilor și cheltuielilor și pune limite clare între tine, ceilalți și privitor la tot ce folosiți și administrați în comun.

Gemeni
Atenția și eforturile îți vor fi atrase de ceea ce se petrece la serviciu în această săptămână. Se finalizează o etapă importantă, fie prin rezolvarea definitivă a unor sarcini de lucru, fie prin schimbarea condițiilor de lucru sau prin schimbarea colegilor. Oricum îți vei remodela viziunea despre muncă, despre implicațiile ei, dar mai ales îți vei schimba stilul de a munci și de a relaționa cu persoanele din acest anturaj. Prudență, calm, răbdare! Ești foarte combativ, riscând să strici relații și situații bune! Un alt capitol căruia ar fi bine să-i acorzi atenție este sănătatea. Sunt posibile consultații și analize medicale, dar este vorba despre ameliorări, îmbunătățirea stării tale generale sau aflarea unor terapii benefice ție acum. A doua partea săptămânii va evidenția relațiile parteneriale și colaborările profesionale.    

Rac
Este foarte important ceea ce se petrece în aceste zile în segmentul amoros. Se finalizează o etapă fie prin lămurirea definitivă a unei relații, prin renunțarea la o relație sentimentală, fie prin detașarea sănătoasă față de cineva drag. Poți descoperi informații prețioase privitoare la cei dragi sau poți afla despre unele decizii și acțiuni secrete ale acestora. Prudență și discernămînt! Totul se desfășoară spre binele tău suprem, așa încât ai încredere că Divinitatea îți este alături și te face să înțelegi asta prin diverse semne. La serviciu este multă forfotă, ai de rezolvat sarcini urgente și complicate. Pentru că vei reuși să rezolvi totul primind din partea șefilor calificativul excelent, colegii îți pot pune bețe în roate și te pot critica din te miri ce. Evită să răspunzi la provocări! Sănătatea este vulnerabilă, deci dozează-ți eforturile și odihnește-te.

Leu
Ceea ce se petrece în segmentul domestic și în relațiile cu membrii familiei va determina schimbări majore în plan personal. Se încheie o etapă familială importantă, fiind momente propice în această săptămână pentru discuții lămuritoare și finalizarea unor treburi gospodărești. Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei și cu neamurile pe teme patrimoniale. Ești foarte bine susținut de către prieteni, astfel că dezbaterile cu aceștia îți pot fi de mare folos. Schimbări familiale și patrimoniale majore, definitive și unele chiar radicale. Prudență, calm, răbdare, discernământ! Ești tentat să te apropii de cineva din anturajul prietenilor, cineva care te sprijină și te sfătuiește de multă vreme. Este dificil să stabilești clar granițe între sentimentele de iubire, indiferență sau frivol, dar cu puțin efort și bunăvoință se poate.

Fecioara
O săptămână în care vei pune punct în multe relații din anturajul apropiat. De asemenea se vor înteți activitățile intelectuale, demersurile profesionale și dialogurile cu ceilalți. Este posibil să-ți remodelezi mentalitatea și felul în care vorbești și relaționezi cu ceilalți. Probabil că în urma aflării unor secrete despre unii sau despre acțiunilor lor vei decide să te îndepărtezi rapid de acele persoane. Este bine să vorbești puțin despre tine și despre intențiile tale. Alții vor veni spre tine ca să le oferi sfaturi și soluții pentru probleme lor. Fii cumpătat în tot și toate! Călătorii frecvente pe distanțe scurte și implicare în studii și cercetări diverse, unele spirituale sau ezoterice. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile cu membrii familiei și treburile gospodărești. O rudă poate avea nevoie de ajutorul tău moral sau material.    

Balanta
Veniturile tale se rotunjesc în această săptămână. Este rost să primești salariul, bonusuri dinspre locul de muncă sau cadouri din partea celor dragi. Cumva se încheie o etapă de câștig din munca proprie, bine fiind să trasezi un plan de cheltuieli sau investitii pe termen lung. Pot apărea cheltuieli legate de o călătorie sau pentru a te implica într-un curs de formare personală sau profesională. Dar, partenerul de viață sau colaboratorii pot interveni într-un fel în planurile tale financiare. Prudență, discernământ, răbdare! Relațiile cu anturajul apropiat îți oferă bătăi de cap în partea a doua a săptămânii, pentru că mulți vor dori să te provoace la tot soiul de discuții și acțiuni mai mult în folosul lor. Cultivă gândirea pozitivă și umorul! Există riscul să te afunzi în gânduri neliniștitoare și scenarii neplauzibile.

Scorpion
Sunt zile foarte importante în această săptămână pentru tine, întrucât ai șanse deosebite de a schimba multe și mărunte în viața ta. În primul rând ar fi bine să reevaluezi relațiile, situațiile în care ești implicat și nu în ultimul rând să-ți remodelezi felul de a fi și de a te raporta la ceilalți. În urma analizării vieții tale de până acum, constatările pot fi foarte surprinzătoare. Dar, lasă emoțiile și reproșurile deoparte și trasează alte planuri de viitor. Revelațiile din această săptămână te vor ajuta să găsești soluții viabile și oameni care să te sprijine în tot ce dorești să întreprinzi. Dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Ai nevoie de odihnă, liniște, detașare de rutina cotidiană. Posbile cheltuieli majore pe taxe, credite sau achiziții scumpe. Prudență și discernământ în toate!

Sagetator
Tendința de a te izola de lume este foarte accentuată în aceste zile. Sunt momente bune pentru a te retrage din forfota cotidiană și a sta de vorbă cu tine însuți pe îndelete. Chiar dacă sănătatea este vulnerabilă și este posibil să ai nevoie de îngrijiri de specialitate, cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Foarte multe informații revelatoare vei primi pe căi mai puțin obișnuite. Notează-le într-un jurnal, deoarece la momentul potrivit îți vor fi de mare folos. Partenerul de viață și colaboratorii îți vor înțelege stările și trăirile, dar cu greu se vor abține de la provocări. Ferește-te să escaladezi discuții și conflicte! În a doua partea săptămânii te vei simți mult mai bine, dar nu forța nota. Decizii majore, schimbări de anvergură în plan relațional.

Capricorn
Relațiile cu prietenii și proiectele socio-profesionale vor cunoaște schimbări importante și definitive în aceste zile. Probabil din cauza unor aspecte profesionale, de genul finalizarea unor sarcini de lucru, schimbarea condițiilor de muncă sau schimbări legislative vei decide să te retragi din cadrul unui proiect, finalizând totodată și relații considerate până nu demult de bun augur. Este bine să rezervi momente pentru a te gândi pe îndelete la oamenii și faptele din jurul tău. Fii prudent și răbdător! În a doua partea săptămânii îți sunt favorizate odihna și detașarea de cotidian. Planifică o excursie alături de cineva drag și de încredere, lecturează cărți deosebite și trasează planuri noi de viitor.

Varsator
Perioadă foarte importantă în plan profesional! Se conturează un final de etapă în relațiile profesionale, mai ales cu șefii. Pe de altă parte poate intra în discuție finalizarea unor proiecte, a unor sarcini de lucru sau schimbarea termenilor și condițiilor de desfășurare a unor colaborări de acum încolo. Tensiunile sunt accentuate, fiind dificil să ajungi la un consens cu ceilalți. Ceva sau cineva din segmentul amoros îți pune bețe în roatele ascensiunii tale sociale. Fii foarte prudent, deoarece îți poate fi deteriorată imaginea publică și chiar poți pierde susținerea unor oameni de vază. Membrii familiei te pot sprijini în demersurile tale profesionale. Liniște și înțelegere găsești acasă alături de cei dragi. Discuții și întâlniri cu prietenii!

Pesti
Se pare că îți vei schimba multe dintre concepțiile de viață abordate până acum. La asta vor contribui și membrii familiei, rudele sau prietenii apropiați și de încredere. Totuși ar fi bine să selectezi ceea ce îți este folositor și să adaugi ceea ce simți că rezonează acum cu sufletul tău. Este posibil să te implici în studii și cercetări sau să creionezi planuri de călătorie alături de cei dragi. Comunicarea este deficitară, existând riscul să iei decizii eronate sau să formulezi opinii despre ceva sau despre cineva cu totul altfel decât realitatea. Alege-ți cuvintele cu grijă și evită discuțiile ample! A doua parte a săptămânii te plasează în centrul atenției șefilor și colegilor din câmpul muncii. Dezbateri profesionale, responsabilități noi, dar și controverse.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii