Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, 26 aprilie Constanta 13 grade, Tulcea 15 grade

ro

26 Apr, 2010 12:11 1068 Marime text

Amiaza de azi, chiar dacă mai rece în regiunile extracarpatice decât cea de duminică, promite totuşi valori termice agreabile, de la 12 la 22 de grade Celsius. Cel mai rece se aşteaptă să fie pe litoral, unde vor fi 13 grade, cum e cazul la Constanţa, dar rece e şi în depresiuni cu 14-15 grade în Miercurea Ciuc şi Bilbor, unde este însă destul de însorit. Mai cald, astăzi, va fi în Câmpia de Vest, cu 21-22 de grade la Oradea şi Timişoara.

Va fi mai puţin soare în Banat, Crişana şi Maramureş, unde ploile sunt active peste zi, fără să devină însă însemnate cantitativ. O idee mai frumos e în Transilvania, unde soarele e mai prezent. Maximele sunt însă comparabile cu cele de duminică: peste 20 în vest, cu 21 de grade la Timişoara şi Oradea şi chiar 22 de Arad. Mai rece, ca de obicei, în depresiuni, unde maximele se opresc la 15-17 grade.

Mult mai plăcută e vremea însă în sud. Soarele adaugă câteva grade faţă de duminică, aducând la amiază 20 de grade Celsius la Turnu Severin, 19 la Slobozia şi Giurgiu şi 18 la Alexandria. Vântul însă e destul de agitat în Muntenia.

Poile nu ajung în Dobrogea, aşa că e frumos, deşi cam rece. Nu mai mult de 15 grade azi în Tulcea şi chiar numai 13 la Constanţa, unde şi vântul e alert suflând în rafale. Situaţia este asemănătoare în Moldova: mai mult soare decât ieri, dar tot de aer proaspăt şi cam rece au parte şi locuitorii din regiune, amiaza numărând aici cel mult 16-17 grade.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii