Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta „Băsescu are locuinţa sa privată, însă ne-a cerut să trăiască în continuare pe banii publici”

ro

11 Jan, 2015 22:09 1750 Marime text
 
Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, la România TV, că Traian Băsescu va primi locuinţă de serviciu de la RAPPS pentru că aşa prevede legea, dar l-a criticat pe fostul preşedinte deoarece solicită casă de la stat în condiţiile în care are o locuinţă privată.

„Nu mă ocup de casele domniei sale. Împreună cu RAPPS-ul, va găsi un loc în care să vieţuiască, pe bani publici. Ca să fie foarte clar, domnul Băsescu are locuinţa sa privată, însă ne-a cerut, e legal acest lucru, să trăiască în continuare pe banii publici, şi cu siguranţă noi respectăm legea, chiar dacă este o lege puţin nedereaptă", a declarat Victor Ponta.

„Eu cred că tot răul pe care l-a făcut în aceşti 10 ani, ne va costa încă mult timp de acum încolo, mai ales că de o lună şi ceva oamenii apropiaţi de Traian Băsescu şi de modul de gândire al lui Traian Băsescu ne ceartă în fiecare zi pe domnul Iohannis şi pe mine de ce nu ne certăm, de ce nu ne acuzăm în public, de ce vorbim, de ce avem proiecte naţionale comune, ca să vedeţi cât de mare este trauma şi câte de schimonosită este gândirea”, a conchis premierul.

Sursa: România TV



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii