Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USL a murit Guvernul Ponta a început îndepărtarea liberalilor de pe funcții

ro

05 Jun, 2014 17:19 2701 Marime text
USL nu mai trăiește, lucru care a fost confirmat și de premierul Victor Ponta care de curând atunci când a făcut referire la uniune, a mărturisit că aceasta a murit. 

Ca urmare a trădării din partea PNL, Ponta a luat primele măsuri, iar în ședința de Guvern, de miercuri, au fost îndepărtați de pe funcții primii 2 subprefecți liberali, scrie știripesurse.ro.

Astfel, Executivul a numit un nou subprefect în judeţul Gorj. Arjoca Sorin Gabriel, care a mai ocupat funcția de subprefect, l-a înlocuit în funcţia de subprefect al judeţului pe Virgil Drăguşin, potrivit știripesurse.ro.

Tot în şedinţa de ieri, Guvernul a hotărât să fie schimbat din funcție și subprefectului de Cluj, Iuoraş Mihnea Remus.

Ambele decizii au fost publicate în Monitorul Oficial.

Fostul subprefect de Gorj, Virgil Drăguşin, susține că se aștepta la o astfel de decizie, motivată de conjunctura politică națională.

„Nu este o veste care m-ar fi surprins, chiar dacă legea spune că suntem apolitici, trebuie să recunoaştem că fiecare dintre noi am venit cu sprijin politic sau cu recomandarea unui partid politic. Este adevărat că nu m-am imixtionat politic în perioada cât am fost subprefect, dar era de aşteptat, având în vedere conjunctura politică naţională, să apară şi această situaţie. (…) Probabil că voi reveni în PNL”, a afirmat Drăguşin, citat de știripesurse.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii