Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr din Constanța a fost prins cu materiale pirotehnice la meciul FC Farul – ACS Berceni

ro

24 Mar, 2016 09:10 1282 Marime text
 
Ieri,  jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au asigurat măsurile de ordine publică în zona imediată şi zona apropiată arenei sportive unde s-a disputat meciul de fotbal dintre echipele FC Farul Constanţa şi ACS Berceni.  Evenimentul sportiv s-a desfăşurat pe stadionul „Farul” din Constanţa, începând cu ora 15.00.
 
Imediat după începerea partidei partidei, un echipaj de jandarmerie aflat în apropierea arenei sportive, a observat un tânar care intenţiona să intre în stadion şi care la vederea oamenilor legii a devenit agitat, încercând să se îndepărteze.
 
Fiind luat la întrebări de către jandarmi acesta a declarat că deţine mai multe  obiecte pirotehnice asupra sa.
 
În urma verificărilor făcute, jandarmii au găsit în toba cu care tânărul intenţiona să-şi susţină echipa favorită, nouăsprezece articole pirotehnice.
 
Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform prevederilor procedurale iar făptuitorul,  A.S. în vârstă de 25 ani, domiciliat în Constanţa,  a fost predat lucrătorilor  Secţiei 1 Poliţie Constanţa, împreună cu mijloacele de probă,  pentru continuarea cercetărilor.
 
Vă reamintim că, producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul ori folosirea materiilor explozive sau orice alte operaţiuni privind circulaţia acestora, fără drept, se pedepsesc cu închisoarea de la 2 la 7 ani, conform Codului Penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii