Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr de numai 18 ani s-a înecat la Costinești

ro

08 Aug, 2015 00:22 2665 Marime text
 
Marea își ia tributul său în fiecare vară. O nouă tragedie a avut loc, în această după-amiază, în stațiunea Costinești. Valentin Dragu, un tânăr brăilean aflat pe litoral, s-a înecat sub ochii prietenei care a încercat disperată să îl salveze.
Tragedia a avut loc în Golful Francezului din stațiune. Însoțit de prietena sa, Valentin s-a urcat pe o saltea pneumatică și au ieșit pe mare. Valurile mari și curenții puternici i-au tras în larg, din ce în ce mai departe de țărm. La un moment dat, salteaua s-a răsturnat și cei doi au ajuns în apă. Din păcate, numai fata știa să înoate. A încercat să-și țină prietenul la suprafață și a reușit o perioadă, dar nu a rezistat prea mult.
Strigătele ei au fost auzite de un bărbat aflat pe mal, care a înotat pina la cei doi. Acesta a reuşit să o scoată pe fată la mal, însă nu şi pe băiat.
La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale ISU Dobrogea, ale Salvării, SMURD-ul și scafandrii militari care îl caută pe tânăr. La căderea întunericului, scafandrii au fost nevoiți să abandoneze căutările, din cauza curenților foarte puternici și a vizibilității reduse. Căutările vor fi reluate mâine dimineaţă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii