Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UDMR protestează faţă de încercarea de hărţuire a lui Marko Attila

ro

03 Dec, 2014 22:47 1264 Marime text
 
UDMR protestează faţă de încercarea de hărţuire a deputatului Marko Attila şi se declară solidară cu acesta, după ce plenul Camerei Deputaţilor a decis, astăzi, să încuviinţeze măsura arestării preventive a parlamentarului Uniunii.

Potrivit unui comunicat al UDMR, împotriva deputatului Markó Attila s-a început procesul de urmărire penală, „fără a se lua în considerare faptul că acesta nici măcar nu a fost prezent la şedinţa de comisie la care Parchetul face referire”, relatează Mediafax.

„UDMR îşi exprimă solidaritatea cu deputatul Markó Attila după ce plenul Camerei Deputaţilor a decis în şedinţa de miercuri să încuviinţeze măsura arestării preventive a politicianului UDMR. Împotriva deputatului Markó Attila s-a început procesul de urmărire penală, fără a se lua în considerare faptul că politicianul nici măcar nu fost prezent la şedinţa de comisie la care Parchetul face referire în acest caz. Protestăm faţă de încercarea de hărţuire a colegului nostru, avem încredere în nevinovăţia sa, respectiv şi în faptul că justiţia va finaliza cât mai curând procesul de urmărire penală demarat în cazul său. Suntem nedumeriţi de evoluţia acestui caz şi aşteptăm cât mai curând o decizie cu privire la finalitatea sa”, se arată în documentul citat.

Reprezentanţii UDMR au susţinut că Uniunea este solidară cu deputatul Markó Attila întrucât este vorba despre un politician care timp de foarte mulţi ani „a acţionat strict pentru binele şi interesul comunităţii maghiare”.

Sursa: Mediafax
Sursa foto: psnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii