Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turiştii vor putea să înoate alături de delfini, în Constanţa (video)

ro

05 Feb, 2015 08:17 4309 Marime text
Cei care visează să înoate alături de delfini, nu mai sunt obligaţi să călătorească peste mări şi ţări ca să se bucure de această experienţă unică.

Cele două vedete ale Delifinariului din Constanţa, Ni-Ni şi Chen-Chen, îi aşteaptă la joacă. Mare grijă, însă; au voie să intre în bazin numai persoanele trecute de 18 ani, care nu se tem de vietăţi.

Antrenorii şi managerii Delfinariului din Constanţa au pregătit din timp şi cu multe eforturi acest program. A fost nevoie de luni bune de antrenament pentru ca Ni Ni şi Chen Chen să se acomodeze şi cu alte persoane în bazin.

Startul va fi dat în aceasta lună pentru că mai este de stabilit tariful pe care îl vor plati cei care doresc să înoate cu delfinii.

De asemenea, trebuie găsită o soluţie şi pentru echipamentele speciale necesare pentru a intra în bazin. Mai trebuie spus că apa din bazin are maxim 17 grade Celsius. Pentru cei care nu vor să înoate cu delfinii există posibilitatea de a hrăni mamiferele şi de a face fotografii alături de acestea.

Cei de la Claboo Media au oferit imagini în exclusivitate cu delfinii din Delfinariu Constanţa filmaţi 4K.





Sursa: stirileprotv.ro
Sursa video: YouTube Claboo Media
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii