Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei victime și peste 30 de persoane evacuate în urma unui incendiu ce a avut loc într-un bloc

ro

24 Oct, 2015 09:59 1293 Marime text
 
În urma unui incendiu ce a avut loc într-un bloc în această dimineață în Sibiu, trei persoane au fost transportate la spital, iar alte peste 30 au fost evacuate. Mai multe maşini de pompieri şi ambulanţe au intervenit în jurul orelor 3.30, potrivit stiridesibiu.ro.
 
„Incendiul se manifestă la un apartament iar locatarii au fost evacuaţi. S-au înregistrat trei victime intoxicate cu fum care au fost transportate la spital”, informează Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.
 
De asemenea, la locul intervenţiei s-a deplasat o maşină a Serviciului de Ambulanţă şi un echipaj pentru victime multiple.
 
Peste 30 de persoane care se aflau în apartamente la ora producerii incendiului au fost evacuate din locuinţe de pompieri, în urma inundării scării cu fum. Una dintre victime duse la spital a suferit mai multe traumatisme întrucât a sărit de la etaj, în timpul incendiului, potrivit aceleiași surse.
 
„Două victime au suferit intoxicaţii cu fum iar cea de-a treia prezintă politraumatism prin cădere de la înălţime”, conform ultimelor precizări făcute de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu.
 
 

Sursa foto: oradesibiu.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii