Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei explozii au avut loc la Liege, în Belgia (video)

ro

26 Mar, 2016 10:46 2261 Marime text
 
Trei explozii s-au produs Liege, din Belgia noaptea trecută. Pompierii au fost alertați de urgență pentru a interveni în această situație critică. Însă din fericire în urma deflagrațiilor o singură persoană a suferit răni minore.
 
Potrivit presei internaționale, prima explozie a necesitat intervenţia pompierilor și a avut loc la ora locală 23.40 (00.40, ora României ), pe strada Rue Pierre Molinghen, în Angleur (Liège). În cazul acestei deflagrații uşa de la intrarea unei case a fost pulverizată, iar cel ce se afla în locuinţă a fost rănit uşor.
 
Mai apoi, pompierii au fost solicitați la ora 01.10 (ora României) pe Rue de la Belle Fleur, în Beyne-Heusay, unde o altă explozie s-a produs, de asemenea, în faţa unei case.
 
O a treia detonare a fost auzită în jurul orei 01.30 (ora României) şi s-a produs pe strada Jean Jaurès, în Jupille.
 
Momentan nu se cunopaşte mobilul acestor acte, iar polițiștii și-au multiplicat operațiunile împotriva rețelei jihadiste aflate la originea atentatelor de la Bruxelles și Paris, „cvasianihilate”, potrivit autorităților franceze, comentează astăzi France Presse.
 
Însă, anchetatorii consideră că atacurile au fost lansate de aceeaşi celulă a Statului Islamic responsabilă şi pentru atentatele de la Paris, din 13 noiembrie, soldate cu 130 de morţi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii