Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiri pesurse.ro ”Trebuie să trezim dracu' partidul”. BLAT vehiculat în PSD

ro

13 Jun, 2015 15:59 3036 Marime text
 
Victor Ponta şi o parte a conducerii centrale a PSD sunt acuzaţi de unii lideri judeţeni că s-au baricadat în Guvern şi că nu-i mai interesează deloc partidul, scriu stiripesurse.ro. Nu e prima oară când se întâmplă asta, dar apar pentru prima oară temerile privind un BLAT pentru 2016 în care Ponta a depus armele.
 
"În momentul asta există o tendinţa clară de destructurare a partidului. Păi Dragnea e omul care conduce partidul cel mai bine în alegeri şi atitudinea faţă de el mi se pare că e o acţiune contra PSD-ului de fapt, indiferent de numele ăla, că e Dragnea, că era altul. Toată comunicarea, totul, e la Guvern. Ponta are impresia că era iubit când a luat în judeţe 50, 60, 70 la sută? Alţii de ce au luat 30% şi la Olt, la Giurgiu, a luat 60%? La Olt are Ponta neamuri, sau cum?", spun surse din conducerea PSD.
 
Ponta mai este acuzat că pe lângă faptul că nu mai arată solidaritate, nici nu înţelege semnalele care i se transmit periodic.
 
"Încercăm să îi spunem să revină la partid că are jumătate de partid varză. E un mare semnal de alarmă, dacă nu-l înţelege…sau poate e un ‘deal’ pentru 2016. Ai judeţe întregi cu probleme. Dacă nu te interesează înseamnă că poate nu te interesează 2016. Dar atunci măcar spune-ne şi nouă. Dacă au vândut meciul e problema lor, dar să ne spună în faţă. De ce să mai alerg eu că prostul? Dacă au vândut meciul stăm liniştiţi şi gata", spun sursele citate.
 "Trebuie să trezim dracu’ partidul!", ne-a declarat un lider judeţean PSD.

Integral pe stiripesurse.ro

Sursa: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii