Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie la Iași. O tânără însărcinată a murit după ce a fost plimbată prin patru spitale

ro

10 Jan, 2018 15:40 1901 Marime text
O femeie din Roman în vârstă de 27 de ani, însărcinată în 21 de săptămâni, a murit la Spitalul de Boli Infecţioase ''Sfânta Paraschiva'' din Iaşi, după ce a fost plimbată printre spitale, informează Agerpres.ro. 
 
Mihnea Hurmuzache, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase ''Sfânta Paraschiva'' din Iaşi, a declarat, miercuri, presei că femeia a fost pe 5 ianuarie la Spitalul Municipal din Roman pentru că nu se simţea prea bine. După consultaţie, femeia a fost trimisă acasă cu recomandarea de a urma un tratament simptomatic.
 

"Starea s-a deteriorat în cursul zilei de 8 ianuarie, luni. Ieri (marţi - n.red.) medicii au crezut că e nevoie de un transfer la un spital din Iaşi din cauza sarcinii. Tânăra a fost trimisă la 16,30. Înainte cei de la Roman au decis să o intubeze deoarece avea o insuficienţă respiratorie. Pacienta a fost dusă la Maternitatea 'Elena Doamna' (din Iaşi - n. red.). Deoarece de la vârsta de un an şi jumătate suferea de distrofie musculară, a fost direcţionată la Spitalul de Neurochirurgie pentru efectuarea unor investigaţii medicale imagistice. Nu erau modificări mari. Pentru că aveau o suspiciune de diagnostic de meningoencefalită au trimis-o la Spitalul de Boli Infecţioase. Când a ajuns la noi, femeia era deja în stop cardio-respirator. Timp de o oră s-a încercat resuscitarea. La 21,30 a fost consemnat decesul", a declarat jurnaliştilor medicul Mihnea Hurmuzache.

 
Trupul femeii a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

Sursa: Agerpres.ro. 
Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii