Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tentativa de asasinat de la Constanţa Dialog incredibil între "asasini" şi victimă

ro

05 Mar, 2013 07:53 1854 Marime text
Femeia suspectată că a plănuit uciderea fostului său soţ, Liliana Vădineanu, şi prietenul ei, Daniel Lucian Sasu, suspectaţi că ar fi plănuit asasinarea bărbatului, om de afaceri, vor fi cercetaţi în libertate, au decis, miercuri seară, magistraţii Tribunalului Constanţa.

O femeie din Constanţa a fost reţinută pentru instigare la omor după ce, alături de prietenul său, a pus la cale uciderea fostului soţ, om de afaceri, oferind până la 22.000 de euro pentru împuşcarea acestuia.
Reporterii Neptun TV au intrat în posesia înregistrării dialogului purtat de omul de afaceri Tiberiu Vădineanu cu cei doi indivizi despre care se crede că au fost plătiţi de către fosta soţie a bărbatului să îl ucidă pe acesta. Dialogul a avut loc în maşina afaceristului şi a fost înregistrat fără ştirea indivizilor. 
Urmăriţi scriptul convorbirii:
 Tiberiu Vădineanu (TV) - Urcaţi-vă mă în maşină! 
Asasini plătiţi (AP) - Ieşi puţin să îţi arăt asta, să asculţi şi ...
TV - Hai mă, că nu vreau să ies pe stradă!
AP - Nu se întâmplă nimica! Haide! Vezi că ...
TV - Hai mă, ce?
AP - Femeia vrea să-ţi facă felul. O să deschidă un proces acuma că am înţeles că ai dat o adresă falsă. 
TV - Adresă falsă? Nu-i adevărat! Tribunalul emite la adresa din buletin.
AP - Eu îţi zic ţie care e treaba! Femeia a plecat în Germania, a încercat să angajeze pe cineva înainte, a venit aicea printr-un prieten de-al meu să angajeze pe unul să îţi facă felul!
TV - Să-mi facă mie fenta? 
AP - Da! Acuma a plecat înapoi în Germania, a fost aicea la un avocat, a vorbat cu el să deschidă procesul şi acuma a  plecat din nou în Geremania să caute pe altcineva! 
TV - Să caute pe altcineva? Să ce?
AP - Să-ţi facă ţie felul!
TV - Cât de serios e? 
AP - E foarte serios! I-a dat un avans de vreo 2.500 cuiva în Germania. Ăla a fugit cu banii.
TV - Şi ea a venit la voi să vă dea şi vouă să mă ardeţi voi pe mine? 
AP - Să te batem pe tine, înţelegi?
TV - Aha!
AP - Şi acuma femeia a plecat din nou în Germania să găsească un băiat. Nouă ne-a dat adresă, ne-a dat programul tău, numele firmei. A scrisul ei de mână, am o înregistrare audio cu ea, am tot ce-mi trebuie. 
TV - Băi, eşti nebun!
AP - Tu duminică seara nu ai venit de la Tulcea?
TV - Duminică? Da!
AP - A fost să ducă fetiţa acolo. 
TV - Voi eraţi cu ea? 
AP - Nu. Noi am fost după aia.
TV - Am înţeles! Am înţeles!
AP - Am şi eu copil ca şi tine! Ştiu cum e treaba, înţelegi? Dacă ai nevoie de ajutor la Tribunal, la ceva, îmi spui, te ajutăm.
TV - Hai să-ţi zic o chestie: ea e o gâscă. Ea e proastă rău. Ea nu ştie să facă decât prostituţie. Pe ea n-o duce capul. Am găsit-o pe site. Mi-a zis o fată care stă cu ea acolo! Eu o cunoşteam pe fata aia şi m-am întâlnit cu ea la cafea şi mi-a zis: „Eu am crezut că tu ştii. Uite adresa. Stă la bordelul cutare, la camera cutare, are nume de scenă Dorina. Îi acolo de cinci ani de zile“. Tot, tot, tot mi-a zis. 
AP - Noi când am văzut, ne-am dat seama cam ce face şi am zis: „Dacă i-a dat custodia lui, degeaba i-a dat-o?“. Îi dădea ei că e mamă, nu?
TV - Vouă v-a zis? De unde ştiţi voi de custodie? V-a zis ea?
AP - Tot, da! Noi ştim mai multe decât crezi tu.
TV - Până la urmă, o ardeţi vreunul cu ea? 
AP - Nu! Nu!
TV - Dar voi cum aţi ajuns la ea?
AP - Prin cineva. Ea a fost plecată în Germania, a revenit de curând, da? Acum ştiu că miercuri trebuia să plece, adică ieri. Prin cineva a ajuns la noi.
TV - Femeia-i proastă rău mă! Eu am aflat abia acum două zile. Eu nu ştiam. Băi! Vrei să ţi-o arăt pe site? O găseşti pe site acolo dezbrăcată. Acum câteva zile mi-a arătat şi mie una. „Vrei să o vezi pe nevastă-ta? Stai că ţi-o arăt!“. Ea era. Ce ponturi dă? Cred că se ocupă şi cu asta. 
AP - Dacă pleci în fiecare seară cu câteva mii de euro, la ora de, de la agenţie, înţelegi. Tâlhărie! Cu multe nebunii a venit ea în cap. Noi am vrut să o facem de bani.
Sursa: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii