Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Becali, înainte de a merge din nou la Poarta Albă „Temniţa e cel mai bun lucru din viaţa mea“

ro

29 Mar, 2015 14:35 2304 Marime text
Omul de afaceri Gigi Becali a declarat astăzi, după slujba de la biserică, că nu îşi doreşte să se mai implice în viaţa publică și că Steaua va fi doar o societate comercială care va câștiga bani. Totodată, latifundiarul a precizat că toată averea o va da lui Iisus Hristos şi că îi va ajuta pe cei năpăstuiţi de soartă. În plus, acesta a adăugat că „temniţa" l-a ajutat să descopere mântuirea. Întrebat despre afirmaţiile sale legate de mafia de la ANRP, omul de afaceri a declarat că nu îşi mai aduce aminte despre aceasta, ba mai mult îi e ruşine de ce a spus, relatează România TV.

În plus, Gigi Becali a declarat că îi este ruşine de ce a făcut în trecut. Acesta a precizat că acum îl interesează numai mântuirea şi că toată averea sa o va da lui Iisus Hristos. Omul de afaceri a precizat că după ce va ieși din închisoare vrea să se implice în activități benefice pentru societate, pentru cei năpăstuiți de soartă.

„Eu nu mai stau în viaţa publică. Este opţiunea mea, alegerea mea, mai ales că am şi eu o vârstă. Nu îmi convine să stau la bătrâneţe la puşcărie. Circ nu mai vreau să fac. Nu mai sunt Gigi Becali. Am şters totul cu buretele şi am început o nouă viaţă care se numeşte Gheorghe Becali. Îl caut pe Hristos, oriunde este el, caut mântuirea. Pe cei bolnavi, înfometaţi, săraci (...) Toată averea mea o dau lui Hristos", a precizat Gigi Becali.

Totodată, omul de afaceri a precizat că închisoarea l-a ajutat să descopere mântuirea.

„Nu sunt mândru de mine. Şi dacă mi-e ruşine, nu mai fac. Eu nu mai fac rău la oameni, eu fac doar bine (...) Cel mai greu e că nu îţi vezi familia. Iustin Pârvu zice că cine n-a fost în temniţă nu ştie a se ruga. Eu nu ştiam să mă rog, nu ştiam ce înseamnă mântuirea. Temniţa e cel mai bun lucru din viaţa mea (...) Ce înseamnă doi ani de lipsire de libertate faţă de viaţa veşnică? Eu nu ştiam ce înseamnă fără arest", a adăugat Gigi Becali la ieşirea de la slujba de duminică de la biserica construită de acesta în Pipera. 

Totodată, Gigi Becali a fost întrebat despre mafia de la ANRP. În acest sens, Becali a răspuns că nu îşi mai aduce aminte de mafia de la ANRP, ba mai mult îi e ruşine de ce a spus.

„Ce spuneţi voi de mafia de la ANRP eu nu mai cunosc, nu mai ştiu, habar nu am. Eu sunt Gheorghe şi am uitat de alea. Mi-e şi ruşine că nu mă mai interesează pe mine alea (...) Nici nu mai ţin minte nimic că sunt Gheorghe", a precizat Gigi Becali.

Omul de afaceri se află în ultima zi de permisie, din cele 5, de la Penitenciarul Poarta Albă.


Sursa: România TV
Sursa foto: spynews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii