Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tănără româncă dispărută în Olanda! Vezi cu ce se ocupa

ro

07 Jul, 2016 11:58 4010 Marime text
O tânără de 28 de ani a fost dată dispărută în Olanda. Sora ei de la Sibiu se teme că Marghita Cosmina ar fi putut fi răpită sau chiar și omorâtă și a cerut ajutorul ambasadei României de acolo. Femeia dispărută era damă de companie, iar concubinul acesteia avea controlul total asupra a tot ce făcea și a banilor încasați,

O tânără româncă este dată dispărută în Olanda. Absenţa Marghitei Cosmina, în vârstă de 28 de ani, a fost semnalată de către sora acesteia care susţine că ea ar fi putut fi răpită sau chiar omorâtă. A cerut chiar şi ajutorul ambasadei României. Conform declaraţiilor date de sora sa, Cosmina lucra ca dansatoare şi damă de campanie. De 48 de ore este de negăsit!

Cosmina Marghita ducea o viață controlată de concubinul ei pe care l-a cunoscut în urmă cu șase ani într-un club de noapte din Arad. La câteva luni a plecat împreună cu acesta în Vestul Europei că să lucreze ca și damă de companie.

”Știu că este dată dispărută. Am fost sunată de concubinul ei Mircea Ștefan Petru care mi-a spus sec că a dispărut din Olanda de la clubul unde era cazată. A stat acolo două săptămâni cu chirie, undeva la 70 de kilometri de Koln. El a contactat-o la ora 1.00. Urma ca la 5.00 dimineața să ia un taxi și să se îndrepte spre aeroport și să vină în România. Din momentul în care a ajuns taxiul la ele au dispărut. Telefoanele sunt închise. Nu se știe ce s-a întâmplat pe drum de la locul unde au stat și până la aeroport, pentru că nu au ajuns acolo. Ea este damă de companie. Toate veniturile erau controlate de el. Ei sunt împreună de aproximativ șase ani. El o ducea și o aducea în țară”, a povestit sora dispărutei pentru Ora de Sibiu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii