Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţia lui Michael Scumacher a vândut avionul de 25 de milioane de euro al familiei

ro

10 May, 2015 10:20 1882 Marime text
 
Michael Schumacher continuă să fie într-o stare critică, acesta fiind imobilizat la pat în urma accidentului suferit în decembrie 2013 în timp ce se afla la ski.
 
Familia Schumacher a cheltuit sume uriaşe pentru recuperarea fostului supercampion al Formulei 1, însă îmbunătăţirile stării sale întârzie să apară. Legendă F1 are şanse minime să se recupereze, leziunile cerebrale suferite în iarnă lui 2013 lăsându-l imobilizat, aminteşte sport.ro.
 
Schumacher s-a trezit din comă, dar nu se poate mişca ori vorbi. Pentru a mai amortiza din cheltuielile de întreţinere, Corinna, soţia fostului pilot, a decis să vândă avionul familiei, dar şi una dintre casele de vacanţă, scrie revista germană Bunte.
 
Corinna Schumacher a vândut avionul pentru 25 de milioane de euro şi plănuieşte să scoată la licitaţie şi casă familiei din Meribel, Franţa.
 
Aceasta a argumentat decizia prin faptul că "oricum nu va mai merge nimeni cu avionul acela, nici în vacanţe în acele locuri".
 
În acest moment, Schumacher şi familia locuiesc în Elveţia. Corinna are grijă de afacerile familiei şi, scrie presă germană, a trecut printr-o transformare radicală: "Corinna este acum capul familiei şi ea gestionează toate cheltuielile şi manageriază companiile de milioane de dolari", notează Bunte.
 
Sursa: sport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii