Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soarta SOTRM Eforie Sud, dezbătută la Radiografia zilei, pe Litoral TV

ro

23 Sep, 2013 13:33 1488 Marime text
Vezi cine vine la „Drumuri spirituale”

Astăzi, în cadrul emisiunii „Drumuri spirituale” realizată de Codruţ Burdujan de la ora 16:30 pe Litoral TV, invitat va fi preotul Adrian Patraşcu de la Parohia „Sf. Nicolae” din Năvodari, care ne va vorbi despre zămislirea Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul.

Vezi cine vine la „Săptămâna Sportivă”

Astăzi, în cadrul emisiunii „Săptămâna Sportivă”, realizatorul Nicu Dolea, va discuta despre prima ediţie a concursului Dobrogea Karate Cup, împreună cu preşedintele Clubului Karate Dinamic, Gabriel Popescu şi sportiva Bianca Mocan.
Emisiunea poate fi urmărită începând cu ora 17.30 pe Litoral TV.

Încotro se îndreaptă SOTRM Eforie Sud aflaţi la ,,Radiografia Zilei”

Ce se spera a se întâmpla şi unde se va ajunge cu SOTRM Eforie Sud, care este soarta cadrelor medicale de aici, ce acţiuni a întreprins noul administrator al fostei unităţi spitaliceşti şi care a fost replica angajaţilor sunt doar câteva dintre aspectele ce vor fi abordate în ediţia din această seară a emisiunii „Radiografia Zilei” realizată de Mihaela Ciorbaru. Subiectele vor fi dezbătute împreună cu dr. Elena Magdalena Lupu. Persoanele interesate de subiect pot interveni în direct la numerele de telefon ce vor fi afişate permanent pe ecran.
Emisiunea poate fi urmărită cu începere de la ora 20.30 pe Litoral TV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii