Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnaliştii englezi Simona Halep este cea mai mare ameninţare pentru Serena Williams în acest sezon

ro

04 Apr, 2015 09:24 1529 Marime text
Jurnaliştii englezi scriu că Simona Halep este cea mai mare ameninţare pentru Serena Williams în acest sezon, deşi admit că lidera clasamentului mondial pare aproape imbatabilă în 2015, informează ziare.com.
 
Publicaţia Daily Mail susţine că adversarele Serenei, începând cu Maria Sharapova şi Petra Kvitova, sunt într-o evidenţă cădere de formă, astfel că cea mai mică dintre surorile Williams a ajuns să nu cunoască gustul înfrângerii în acest sezon.
 
"Cel puţin româncă, a două cea mai bună jucătoare din acest sezon, a fost capabilă să îi pună probleme numărului 1 WTA. Toate celelalte adversare ale Serenei din acest an s-au chinuit teribil şi, deşi nu contesta nimeni calităţile incredibile ale americancei, asta spune multe despre tenismenele din zilele noastre.
 
Româncă Halep, o sportivă care a explodat relativ târziu şi al cărei joc se bazează pe mişcarea extraordinară din teren, pare acum cea mai mare ameninţare pentru Serena Williams şi poate fi cel mai bun pariu pentru victoria de la Roland Garros", scriu englezii potrivit sursei citate.

Sursă text: activenews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii