Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu e vorba de o accidentare“ Simona Halep, despre retragerea din proba de dublu mixt de la US Open

ro

08 Sep, 2015 10:45 1944 Marime text
 
Simona Halep, numărul 2 mondial, a declarat, ieri, după retragerea din proba de dublu mixt din turneul de la US Open, că a avut dureri la picior şi la spate în timpul meciului cu nemțoaica Sabine Lisicki, pe care a învins-o luni în optimile probei de simblu de la US Open.

Cu toate acestea, Halep a spus că speră să se recupereze până la partida de peste două zile, din sferturile de finală ale US Open.

„Nu sunt foarte rău, nu este foarte gravă problema, dar este o mică problemă. Am avut o durere la picior, la muşchiul stâng, iar după aceea am avut crampe la spate şi de-acolo s-a agravat şi la picior. Sper să mă recuperez, am o zi liberă şi sper să dau tot ce pot în următorul meci", a declarat Halep, potrivit B1 TV.

Ea a precizat că nu este vorba de o accidentare, ci doar de o problemă "din cauza efortului de pe teren".

Tenismena româncă a învins-o luni pe Sabine Lisicki, cap de serie numărul 24, cu 6-7 (6), 7-5, 6-2, în optimile de finală ale US Open, dar a renunţat la cel de dublu mixt, alături de Horia Tecău, din sferturile de finală ale turneului. 

„Antrenorul mi-a spus că trebuie să mă opresc. Am avut o discuţie şi amândoi am căzut de acord. Nu e frumos din partea mea, dar Horia a înţeles. Nu e frumos să te retragi nicicând", a explicat ea.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va juca, miercuri, cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 20, în sferurile de finală ale US Open.

„Mă aştept la un meci foarte greu pentru că ea a început sa joace iar foarte bine şi este o jucătoare bună, a fost în top", a spus Simona Halep.



Sursa: B1 TV
Sursa foto: thenational.ae
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii