Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep a salutat lansarea tricoului negru cu tehnologia Climachill, conceput de Adidas

ro

01 Apr, 2015 19:22 2243 Marime text
 
Jucătoarea română de tenis Simona Halep a salutat lansarea tricoului negru cu tehnologia Climachill, conceput de Adidas pentru a reduce temperatura corpului, disponibil acum și în culoarea neagră, informează Agerpres.

Adidas a lansat miercuri campania „Uncontrol Yourself", destinată gamei de produse Climachill, pentru sezonul primăvară/vară 2015.

Campania îi are ca ambasadori pe Simona Halep, fotbalistul Gareth Bale, baschetbalistul Jeremy Lin și atleta Octavious Freeman.

Simona Halep, numărul 3 WTA, a salutat lansarea celui mai nou produs al gamei Climachill. „Să joci în condiții extreme poate fi foarte solicitant, atât din punct de vedere mental cât și psihic. Am nevoie să port un echipament care să mă ajute să mă concentrez mai bine în timpul antrenamentelor și al competițiilor. În special în turnee ca Melbourne sau Miami, am nevoie de un echipament care să îmi mențină sub control temperatura corpului. Noul tricou negru este un must-have în garderoba de sport a oricărei femei, așa cum este și rochia neagră, care este mereu potrivită oricărei ieșiri în oraș. Îmi place pentru că îmi avantajează silueta și arată bine atât pe teren cât și în afara acestuia", a spus Halep.

Noua gamă de produse Climachill le asigură sportivilor condițiile optime pentru a performa, chiar și la temperaturi ridicate, printr-un design de ultimă generație și materiale speciale, care reduc temperatura corpului.




Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii