Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senator PNL “Băsescu este omul politic al anului 2013. Asistăm la sfârşitul USL!”

ro

31 Dec, 2013 12:37 1565 Marime text
Președintele Traian Băsescu primește titlul de ”Omul politic al anului 2013”, din parte cui se aștepta mai puțin: Sorin Roșca Stănescu. Senator PNL, SRS susține că Traian Băsesescu este într-o ascensiune de proporții, ceea ce-l face omul politic al anului 2013.
Laudele lui Sorin Roșca Stănescu vin în contextul în care acesta este propus spre excludere din PNL, tocmai după un război cu Traian Băsescu, în care ar fi prezentat o serie de documente false. SRS urmează a fi exclus din PNL de către Delegația Permanentă a partidului.

”Oricat pare de straniu, mai ales cand aceasta afirmatie este facuta de cel care semneaza aceste randuri, omul anului 2013 a fost Traian Basescu. Presupun ca orice top facut in mod responsabil va oferi acelasi rezultat. De ce se intampla astfel? Cum de este posibil ca un personaj aflat la capatul carierei prezidentiale sa reuseasca performanta de a fi cel mai important politician timp de douasprezece luni? Si asta dupa ce, caz probabil unic in istorie, a fost de doua ori suspendat din importanta functie pe care o detine”.
Sursa: pesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii