Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se prelungeşte vacanţa! Elevii din municipiul Constanţa nu fac ore luni şi marţi

ro

07 Jan, 2017 11:06 21328 Marime text
Primăria Municipiului Constanța anunță că luni, 9 ianuarie, și marți, 10 ianuarie 2017, cursurile din cadrul unităților de învățământ de pe raza municipiului Constanța vor fi suspendate din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Decizia a fost luată  ținându-se cont de condițiile meteorologice nefavorabile, de necesitatea  asigurării condiţiilor proprii desfăşurării orelor de curs, precum și a siguranței persoanelor implicate în procesul instructiv-educativ, a anunţat şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa.
Suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei şcolare până la sfârşitul semestrului, respectiv al anului şcolar, stabilite de consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ şi comunicate Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, anunță suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ din tot județul Constanța în zilele de luni, 9 ianuarie și marți, 10 ianuarie, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Această decizie a fost luată pentru siguranța elevilor și a profesorilor, în urma discuțiilor președintelui Marius Horia Țuțuianu cu conducerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța.
„Consider absolut firească această decizie în condițiile în care avem localități izolate, iar viscolul și ninsorile împiedică deplasarea elevilor și profesorilor la școală. În primul rând, ne interesează siguranța copiilor și a dascălilor! Vom monitoriza în continuare situația din zonele afectate de condițiile meteo extreme“, a declarat președintele Consiliului Județean.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii