Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Macovei, atac la Traian Băsescu „S-a descalificat! Se scoate singur din politică”

ro

09 Apr, 2015 12:24 1264 Marime text
 
Monica Macovei susţine că Traian Băsescu a avut o apariție dezamăgitoare la ultimul interviu televizat, iar prin declaraţiile făcute se scoate singur din politică, informează România TV.

Monica Macovei a declarat că fostul șef al statului s-a descalificat, în urma ultimei apariţii televizate.

„Dezamăgitoare pentru mine și spunea că Iohannis, Ponta și eu vrem ieșirea lui din politică.

Eu sunt pentru libertatea asocierii politice. După declarațiile pe care le-a dat despre președinta ÎCCJ, despre doamna Kovesi, după părerea mea s-a descalificat și se scoate singur din politică. De ce nu mai e justiția bună și de ce s-a schimbat?

Am văzut diverse răspunsuri. Ce s-a schimbat de la o săptămână la alta? De ce n-a atras atenția acum o săptămână, când lăuda justiția? Apropo de parteneriate, m-am uitat la ce a spus doamna Stanciu (..) a fost un bilanț public în care a spus că acum instituții au făcut parteneriat împotriva corupției, noi toți vrem acest parteneriat instituțional împotriva corupției. E gravă sau nu corupția? Lucrăm împreună. E scoasă din context declarația dânsei. De asta e implicat SRI, pentru că e o amenințare la adresa siguranței naționale. Da, corupția îți distruge țara. Uită-te la Ucraina.

Dacă sunt excese în cazuri individuale, vor răspunde în mod individual. Judecătorul arestează, procurorul reține 24 de ore (..) Traian Băsescu spune de o săptămână că activitatea DNA e bună, apoi după o săptămână spune că nu mai e bună. În lege scrie că magistrații nu au legătură cu SRI. DGIPI mi se pare cel mai periculos, este cel mai necontrolat", a declarat Macovei, la un post de televiziune. 



Sursa: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii