Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol Run and Care – cros caritabil

ro

06 Jun, 2015 15:27 2099 Marime text
 
KMG International a organizat a doua ediție a evenimentului intern Rompetrol Run and Care, un cros caritabil care vizează implicarea angajaților în susținerea unor cauze sociale. Astfel, peste 300 de angajați din diferite companii ale grupului au parcurs alături de familie și partenerii de business distanțe de 5, 10 și 15 km, iar pentru fiecare km, Rompetrol a donat 3 USD. Sumele strânse vor  fi folosite pentru susținerea activităților Fundației Principesa Margareta a României și a Asociației MagiCamp.
 
“Prin acest eveniment promovăm atât alergarea și valorile sportului în randul angajaților, într-o inedită experiență de socializare, cât și oportunitatea ca angajații și partenerii  să fie parte activă a inițiativelor noastre de CSR, de a susține cauze în care cred, și de a întoarce în comunitate contribuția consolidată a companiei și oamenilor săi”, declară Azamat Zhangulov, vicepreședinte senior al KMG International.
 
Angajații din toate companiile Grupului se implică în acțiuni de voluntariat în cadrul programelor propuse de companie sau în demersuri caritabile inițiate de ei. În 2014, peste 1000 de angajați din cei 6000 implicați în activitățile operaționale din România au contribuit la campanii de donare de sânge, târguri caritabile, acțiuni de acologizare a zonelor degradatem colecte de jucării pentru copii defavorizați etc.
 
În urma evenimentului caritabil Rompetrol Run and Care, fondurile strânse pentru MagiCamp vor susține taberele de vară în beneficiul copiilor și adolescenților din România cu afecțiuni oncologice, iar cele alocate Fundației Principesa Margareta vor sprijini programul Tinere Talente și concertele orchestrei.
 
"Continuarea parteneriatului nostru și susținerea proiectelor culturale ale Fundației prin această activitate de cros caritabil nu face decât să ne convingă de faptul ca misiunea noastră este pe deplin înțeleasă și susținută. Mulțumim tuturor angajaților Rompetrol care au ales să ne susțină!", a afirmat Mugurel Margarit Enescu, directorul executiv al Fundației Principesa Margareta a României.
 
"Viaţa nu se trăieşte în fugă, dar noi putem alerga pentru viaţă! MagiCamp se ocupă de copii cu afecţiuni oncologice. Anul trecut, am adus zâmbetul pe buzele a 31 de copii bolnavi de cancer. Anul acesta, timp de o lună, vom întâmpina peste 80 de copii cu afecţiuni oncologice”, spune Vlad Voiculescu, președinte MagiCamp.
 
Începând cu anul 2009, de la lansarea platformei de responsabilitate socială, Grupul a investit în România în proiecte de dezvoltare comunitară peste 8 milioane USD. Principalul program de granturi pentru comunități, Împreuna pentru fiecare, are ca rezultate 101 de proiecte de protecția mediului și sănătate cu o valoare de 1.250.000 USD, în toate regiunile țării, pentru beneficiul direct al 300.000 de persoane. Dintre parteneriatele strategice cu societatea civilă amintim susținerea SMURD, a Galei Societății Civile, a Festivalului și Concursului Internațional George Enescu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii