Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rareș Bogdan, după interceptările în dosarul lui Vanghelie Voi da în judecată procurorul de caz, DNA-ul și pe Kovesi

ro

13 Mar, 2015 19:58 1562 Marime text
Jurnalistul Rareș Bogdan a reacționat după ce numele său a apărut în interceptările obținute de jurnaliștii EVZ în care Marian Vanghelie se lăuda că păstrează legătura cu președintele Klaus Iohannis prin intermediul realizatorului TV, potrivit b1.ro.

Rareș Bogdan a declarat, pentru RealitateaTV, că va da în judecată procurorul de caz care se ocupă de dosarul lui Vanghelie, DNA-ul, dar și pe șefa instituției, Laura Codruța Kovesi pentru „defăimare”, scrie b1.ro.

„Ce puteam eu să fac? M-am întâlnit cu 10 minute înainte de emisiune în ianuarie cu domnul președinte și după emisiune am rămas încă 4-5 minute, însă nu eram singuri. Nu sunt curea de transmisie între nimeni și nimeni, nu mă ocup de construcție de majorități. Nu m-a rugat nici să fac ceva, nici să spun ceva la televizor. Între mine și Iohannis există o relație de jurnalist-președinte al Romaniei. N-am fost niciodată acasă la Klaus Iohannis, nici nu știu unde locuiește", a spus Rareș Bogdan, citat de jurnaliștii Știripesurse, potrivit b1.ro.

El recunoaște însă că este prieten cu Marian Vanghelie, dar că nu discută cu el decât despre ceea ce discută în mod firesc un politician cu un jurnalist.
„Nu e nici mama nici soția mea să vorbesc zilnic cu Marian Vanghelie. Am să dau in judecata DNA pentru defăimare pentru că numele meu nu avea ce să caute acolo (n.r. in referatul DNA) Vorbesc cu 40 / 50 de politicieni săptămânal", a spus Rareș Bogdan.

Citește și INTERCEPTĂRI DNA. VANGHELIE - ŢIN RELAŢIA CU IOHANNIS PRIN RAREŞ BOGDAN

Sursa: b1.ro
Sursa foto: gandul.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii