Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raluca Turcan Victor Ponta are doar volanul si claxonul masinii guvernarii

ro

15 Sep, 2012 09:56 1386 Marime text

Victor Ponta guverneaza cu ura si arunca Romania in aer, iar masina guvernarii Ponta nu functioneaza, deoarece acceleratia, frana si semnalizarea sa sunt impartite la diferite grupuri, in timp ce premierul are doar volanul si claxonul.

Asa este descrisa situatia actuala a guvernarii din Romania, de catre vicepresedintele PDL Raluca Turcan.

Deputatul democrat-liberal considera ca Victor Ponta n-a inteles ca la mijloc nu este vorba de un razboi intre PDL si USL, ci "este vorba de Romania si valorile europene pe care Romania trebuie sa le respecte".

"Cand nu ai aceasta capacitate de intelegere, normal ca te joci cu cuvintele si faci ce a facut pana acum domnul Ponta. Face reprosuri, conduce cu ura si arunca Romania in aer in loc sa se ocupe de problemele oamenilor.

Aceasta este principala lui obligatie in calitate de prim-ministru. Deja cuvintele pe care le foloseste domnul Ponta sunt din ce in ce mai greu de explicat. Minciuna, ura, sentimente adunate doar in jurul sintagmelor 'Jos Basescu' si 'Jos PDL' il caracterizeaza pe domnul Ponta.

In acest moment, USL nu are o directie clara, domnul Ponta nu stie de fapt ce vrea sa spuna sau ce urmareste sa spuna, iar masina guvernarii domnului Ponta nu are cum sa functioneze. Acceleratia acestei masini este la un grup, frana la altul, semnalizarea la altul, Victor Ponta are doar volanul si claxonul si nu poate sa-si duca masina nicaieri. Minte cu o nonsalanta si un infantilism greu de imaginat", a declarat Raluca Turcan, pentru www.Ziare.com.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii