Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii constănţeni au derulat acţiuni de prevenire a cerşetoriei

ro

29 Apr, 2014 09:55 1625 Marime text
Poliţiştii Secţiei 3 au organizat şi desfăşurat, ieri, în intervalul orar 17.00-19.00, o acţiune în vederea prevenirii şi combaterii faptelor de parazitism social şi cerşetorie, astfel legitimând 20 de persoane şi aplicând şase sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1200 de lei.
Totodată, la aceiaşi dată, între orele 14.30-17.30, poliţiştii Secţiei 2 au organizat şi desfăşurat o acţiune în vederea combaterii unor activităţi comerciale ilicite, fiind astfel, 13 persoane legitimate şi sancţionate contravenţional cu amenda 7, în valoare de 320 lei.
De asemenea, în noaptea de 28/29 aprilie a.c., între orele 01.00- 03.00, poliţiştii Secţiei 4 au organizat şi desfăşurat o acţiune, în vederea verificării  modului în care agenţii de securitate din obiectivele aflate în cadrul societăţilor comerciale, situate pe raza secţiei de poliţie, îşi desfăşoară activitatea. Cu această ocazie, au fost controlate 16 obiective, 18 agenţi de pază fiind verificaţi, dintre care patru au fost avertizaţi cu privire la desfăşurarea serviciului de pază şi protecţie. Astfel, au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 200 de lei, întrucât aceştia nu asigurau, corespunzător legii, paza obiectivelor, bunurilor, valorilor, dar şi a protecţiei persoanelor.
La aceiaşi dată, poliţiştii Oraşului Cernavodă, în cadrul organizării şi desfăşurării  unei acţiuni pentru prevenirea şi descoperirea unor infracţiuni de furt de energie electrică, împreună cu lucrători din cadrul unei companii de distribuţie a acesteia, au identificat o femeie, din oraş, în vârstă de 41 de ani, care s-a racordat , fără forme legale, fără aviz de racordare, fără contract de furnizare, contor de măsurare a energiei electrice consumate, la instalaţia de iluminat a scării în care locuia. În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu persoana aflată în stare de libertate. Cercetările continuă, fiind făcute propuneri legale în consecinţă, pe lângă unitatea de parchet competentă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii