Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2 - PNL Constanța își evaluează candidații pentru alegerile locale de anul acesta (galerie foto)

ro

24 Jan, 2016 11:31 3034 Marime text
Liberalii susțin, la această oră, o conferință de presă, la care participă George Măndilă, Christian Gigi Chiu, Sorina Tușa și Mihai Tararache.

Subiectul principal al întâlnirii se referă la rezultatele preliminare ale evaluărilor pentru candidații la alegerile locale din vară, din partea PNL.

În urma acestor evaluări, conducerea PNL a decis ca la Oltina, Techirghiol, Limanu și Cernavodă să fie desemnați alți candidați.

Liberalii au scos în evidență faptul că din 70 de localități, în 21 au primar în funcție. 18 candidați, pe care conducerea partidului îi are în vizor, au fost deja validați de Comitetul Județean al PNL. 

Liberalii spun că se fac sondaje pentru a decide care dintre candidați are șanse reale la alegerile locale de anul acesta.
La Cernavodă, Tușa spune că prima șansă ar avea Mariana Mircea, fost primar PSD și proaspăt membru PNL.
 
La CJC liberalii susțin că au variante, ”o ofertă generoasă”.
Printre posibili candidați la președinția CJC se vehiculează numele lui Iustin Fabian Roman și George Măndilă.

UPDATE2, ora 12.02: 


Tuşa a precizat, în cadrul conferinţei, că, până la sfârşitul  lunii februarie, PNL Constanţa va definitiva sondaje în 17 localităţi şi vor stabili candidaţii pentru primării, iar pentru alte 13 nominalizările se vor face mai târziu. 
Mariana Mircea şi alte persoane nominalizate pentru diferite primării din judeul Constanţa sunt susţinute de echipa de campanie a PNL, reprezentată de oameni proveniţi din fostul PDL, a mai spus Sorina Tuşa, co-preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Constanța.

 

UPDATE1 - ora 11.39:


Tararache a declarat că ”singura formațiune politică ce se opune în acest moment alegerii primarilor din două tururi este PSD, pentru a-și conserva avantajele și privilegiile”. 

Christian Chiru a declarat că în cazul în care situaţia lui se va rezolva, nu exclude o candidatură independentă la Primăria Constanţa, dar este ultima sa opţiune. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii