Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru infractori bulgari au jefuit zeci de români prin „metoda cauciucul“

ro

20 Apr, 2015 15:00 1867 Marime text
 
O bandă de infractori bulgari a tâlhărit zeci de români. Suspecţii le tăiau cauciucurile de la maşini, iar apoi furau bunurile din autoturisme, informează România TV.

Patru bărbati bulgari s-au specializat în „metoda cauciucul". Aceştia acţionau în Timişoara, Arad, dar şi în alte oraşe din vestul ţării.

Infractorii acţionau în parcările marilor magazine, înţepau roţile clienţilor, apoi aşteptau ca proprietarii să se întoarcă la maşini cu plasele de cumpărături. Imediat, unul dintre bărbaţi îl aborda pe şofer şi îi atrăgea atenţia că are pană. În timp ce omul se apuca să schimbe roata, cei patru dădeau atacul, relatează România TV.

Indivizii profitau de faptul că şoferul, preocupat de operaţiunea de înlocuire a cauciucului, nu era atent, şi adeseori lăsa portbagajul ori vreo portieră deschisă, pătrundeau în autoturism şi furau tot ce le cădea în mână. De la genţi până la laptopuri sau telefoane mobile, apoi dispăreau.

Politiştii de Frontieră Arad, cei de la IPJ Arad, ajutaţi de lucrători SRI Arad, au pus la cale operaţiunea de prindere a celor patru. I-au încătuşat chiar când se pregăteau să fugă din ţară pe la vama Nadlac. Potrivit anchetatorilor, cei patru erau căutaţi în mai multe ţări din Europa, unde acţionaseră după aceeaşi metodă.


Sursa: România TV
Sursa foto: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii