Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizația Studenților Basarabeni din Constanța organizează proiectul „Adoptă un boboc“

ro

06 Oct, 2014 14:42 2667 Marime text
Organizația Studenților Basarabeni din Constanța în parteneriat cu Federația Asociaților de Basarabeni din România (FAB România), lansează proiectul „Adoptă un boboc“ în perioada 1 – 12 octombrie.

Scopul proiectului este acela de adaptare a studenților și liceenilor basarabeni într-un nou mediu studențesc și academic. De asemenea, proiectul oferă șansa și sprijinul tinerilor români basarabeni să cunoască adevărata viață studențească.

Astfel, se vor organiza o serie de activităţi. În data de 8 octombrie ei vor vizita Muzeul Marinei Române, Muzeul de Istorie și Arheologie, Moscheea Carol I şi Cazinoul din Constanța. Pe 9 octombrie se va desfăşura Campionatul OSB Constanța la bowling la Lake View, pe 10 octombrie se va face o vizită la Delfinariu din Constanța, pe 11 octombrie - City rally „cunoaște-ți comunitatea“, iar pe 12 octombrie se va desfăşura o serată cultural-artistică în stil basarabean.

OSB Constanța este o echipă de studenți basarabeni ce își fac studiile în Constanța.  A luat naștere în 2008 și de atunci a reușit să se facă auzită atât la nivel local cât și național. Scopul Asociaţiei îl constituie educarea formarea și dezvoltarea tinerilor elevi, studenţi, masteranzi, medici rezidenţi şi doctoranzi basarabeni din Constanța în spiritul valorilor democratice. Un obiectiv important îl constituie promovarea românismului, a identității naționale și a adevărului istoric. Își propune să reprezinte studenții și interesele acestora în fața instituțiilor de învățământ, și în fața autorităților.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alina 09 Oct, 2014 20:41 Esti student si ai ramas fara loc in camin? Hotel Bavaria Blu - Studenti iti ofera cazare la preturi avantajoase intr-un ambient placut! Pentru mai multe informati vizitati pagina de facebook!