Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atelajele hipo, spaima şoselelor în judeţul Constanţa Opt răniţi în trei accidente provocate de căruţaşi

ro

10 Aug, 2015 07:49 2745 Marime text
Opt personae, printre care minori şi turişti au avut de suferit în urma a trei accidente rutiere provocate azi-noapte pe şoselele din judeţ de căruţaşi inconştienţi.
 
În data de 09.08.2015, în jurul orelor 21.39, P.P. (bărbat de 42 ani din Constanţa) a condus autoturismul marca Dacia Logan, pe DN 2 A, dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către Constanţa şi, în încercarea de a evita o căruţă nesemnalizată care circula pe DN2A, în aceeaşi direcţie de mers cu autoturismul, pierde controlul volanului şi se răstoarnă în dreapta în afara părţii carosabile. Confom Poliţiei Rutiere, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorelor B.G.B. (de 15 ani din Constanţa) şi P.M.D. (de 15 ani din Constanţa), dar şi a lui P.R. (femeie de 39 ani din Constanţa), pasageri în autoturism.
 
Aproape în acelaşi timp, în jurul orelor 21.43, P.S. (bărbat de 32 ani din Tichileşti), care fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus o căruţă pe DJ 223 dinspre locakitatea Tichileşti şi ajungând la intersecţia cu DN2A nu respectă semnificaţia indicatorului Oprire, pătrunde în intersecţie fără să se asigure şi intră în coliziune cu autoturismul marca Alfa Romeo, condus pe DN 2 A de P.I.F. (bărbat de 24 ani din Ploieşti). După producerea coliziunii, autoturismul se răstoarnă în afara părţii carosabile în stânga direcţiei sale de mers. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a lui D.T. (femeie de 23 ani din Ploieşti), D.B. (femeie de 22 ani din Mizil) şi S.I.C. (bărbat de 24 ani din   Calafat), pasageri în autoturism.
 
La câteva minute distanţă, în jurul orelor 21.50, C.D. (bărbat de 32 ani din Negreşti) a condus autoutilitara marca Fiat Ducato, pe DJ 391, dinspre Cobadin catre Negreşti şi intră în coliziune cu un atelaj hipo, care nu era echipat cu elemente reflectorizante, nesemnalizat şi neînregistrat, care circula în faţa sa, acesta fiind condus de L.C. (bărbat de 61 ani din Negreşti). În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a căruţaşului.
 
În data de 09.08.2015, în jurul orelor 23.01, B.C. (bărbat de 33 ani din Murfatlar), a condus o motocicletă, marca Honda, pe DC 27, dinspre Medgidia către Murfatlar şi, ajungând la o distanţă de 800 de metri faţă de A2, pierde controlul motocicletei şi se răstoarnă în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului de motocicletă.
 
În fine, în jurul orei 1.00, un eveniment rutier spectaculos, rămas fără victime, a avut loc în intersecţia bulevardului Mamaia cu strada Mircea cel Bătrân, la Capitol (foto). Un şofer neatent a efectuat o manevră imprudentă şi a ajuns cu maşina pe scuarul care desparte sensurile de deplasare (foto).

Sursa foto: Facebook Info Trafic Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii